Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Πήρε 20 εκατ. ο ΠΑΟΚ και καμία υπέρβαση - Στα ίσια με Ολυμπιακό αν... - Αυτόν τελείωσε ο Ζαγοράκης"
| 2021-09-12 17:13:00

"Πήρε 20 εκατ. ο ΠΑΟΚ και καμία υπέρβαση - Στα ίσια με Ολυμπιακό αν... - Αυτόν τελείωσε ο Ζαγοράκης"

του Γιώργου Κτενά
"Πήρε 20 εκατ. ο ΠΑΟΚ και καμία υπέρβαση - Στα ίσια με Ολυμπιακό αν... - Αυτόν τελείωσε ο Ζαγοράκης"

Ο ρόλος του "Ζαγόρ" στον Δικέφαλο και γιατί δεν έγιναν μεταγραφές. Ποιοι παίκτες χρειάζονταν στην Τούμπα για να... χτυπήσουν στα ίσια τους Πειραιώτες και οι πιθανότητες του Άρη να κατακτήσει φέτος έναν τίτλο. Ποιος είναι ο μοναδικός παίκτης που πρέπει να υπογράψει νέο συμβόλαιο στους "ασπρόμαυρους";

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Στον Δικέφαλο και τις κινήσεις του στο μεταγραφικό παζάρι, αλλά και στο παρασκήνιο της επιστροφής τού Λουτσέσκου στην ομάδα, όπως και στον Ολυμπιακό που δεν έχει ενισχυθεί σε σχέση με πέρσι αλλά και όσα απασχολούν το ρεπορτάζ τού Άρη τελευταία, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Νίκος Πετρουλάκης.

Ο Θεσσαλονικιός δημοσιογράφος, με άριστη γνώση για όσα συμβαίνουν στις ομάδες τής πόλης και όχι μόνο, σε μια συνέντευξη με μεγάλο ενδιαφέρον στο sportdog...

"Λίγος ο Καγκάβα, γυάλινος ο Ελ Καντουρί - Για αυτό δεν πήρε Τζιοβίνκο - 20 εκατ. ευρώ έσοδα"

"Το πλέον σίγουρο είναι ότι ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν 10άρι, που δεν το πήρε, και τώρα θα πρέπει ο Λουτσέσκου να περιμένει από τον Μπίσεσβαρ να σηκώσει μόνος όλο το βάρος. Είτε να περιμένει από τον Καγκάβα που είναι "λίγος" αυτή την περίοδο είτε από τον Καντουρί που παίζει ένα παιχνίδι και μετά έναν μήνα βγαίνει έξω επειδή είναι "γυάλινος". Είναι κομβική αυτή η θέση για τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με το σύστημα του Λουτσέσκου", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Τον Τζιοβίνκο δεν τον πήρε για οικονομικούς λόγους, που θα μπορούσε να γίνει το 10άρι του. Κι εδώ υπάρχει το ερώτημα αν φέτος που πήρε 20 εκατ. από τις μεταγραφές των Γιαννούλη και Τζόλη δεν έκανε την υπέρβαση, αποκτώντας παίκτες των 2 εκατ. ευρώ, πότε θα την κάνει;".

"Αυτός "έφερε" Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ - "Τι μαλακίες είπες" - Ατάκα Ζαγοράκη"

Έχει να κάνει με τις εισηγήσεις που δέχεται ο Σαββίδης; Έχει στενό κύκλο συνεργατών που εμπιστεύεται;

"Πρόσεξε ένα παράδειγμα: Τα μέλη της διοίκησης-υπάλληλοι του Σαββίδη έπεισαν τον Ιβάν να πάρει τον Λουτσέσκου στη θέση του προπονητή. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι αυτός του οποίου η απόφαση μέτρησε περισσότερο από όλους, ήταν του Ζαγοράκη".

Δηλαδή;

"Ο Σαββίδης εμπιστεύεται τον Ζαγοράκη για τους λόγους που ξέρει εκείνος. Η στιχομυθία τού Ζαγοράκη με τον Γκαρσία στον τελικό Κυπέλλου έστειλε το μήνυμα ότι ο Γκαρσία τελειώνει από την ομάδα ανεξάρτητα από την κατάκτηση του Κυπέλλου. Αντί να του δώσει συγχαρητήρια για το τρόπαιο, του είπε "Τι μαλακίες είπες για τους δικούς μου επάνω; Έκανες λάθος που τους ξεφώνησες". Ο Γκαρσία απάντησε "Αυτά θα λέμε εδώ τώρα;". Και ο Ζαγοράκης είπε "Καλά θα τα πούμε πάνω". Με τον Γκαρσία να φεύγει, τελικά, από τη θέση του προπονητή της πρώτης ομάδας".

"Να ανανεώσει μόνο τον Ζίβκοβιτς - Δύο άτομα στην ΠΑΕ - Θα κόντραρε στα ίσια Ολυμπιακό αν..."

Τα συμβόλαια που λήγουν;

"Ναι, λήγουν 16 συμβόλαια, αλλά ουσιαστικά το μοναδικό που πρέπει να ανανεώσει είναι του Αντρίγια Ζίβκοβιτς. Γιατί είναι αυτός που μπορεί να φέρει λεφτά. Οι άλλοι είναι κορεσμένοι παίκτες και θα έπρεπε να είχαν αντικατασταθεί έτσι κι αλλιώς. Άλλωστε το θέμα των συμβολαίων είναι θέμα που θα αντιμετωπίσει ο νέος αθλητικός διευθυντής όταν και όποτε έρθει. Είναι και αυτή μια αδυναμία του ΠΑΟΚ: Δεν έχει αθλητικό διευθυντή αλλά δεν έχει και άνθρωπο όπως ο Γιώργος Σαββίδης που ασχολούνταν με την ΠΑΕ και όλο το βάρος έχει πέσει πάνω στον Λουτσέσκου και την Γκοντζάρεβα".

Μπορεί να κοντράρει τον Ολυμπιακό;

"Αν έπαιρνε 10άρι και καλό τερματοφύλακα, θα μπορούσε να κοντράρει στα ίσια τον Ολυμπιακό. Τώρα θα τον κοντράρει αλλά δεν ξέρω πού μπορεί να φτάσει. Ο Ολυμπιακός δεν ενισχύθηκε σε σχέση με πέρσι. Ο ΠΑΟΚ αν του βγουν ο Μιτρίτσα, ο Σίνκλεϊ και ο Άκπομ, θα είναι πολύ ανταγωνιστικός". 

"Ζαριά από Καρυπίδη - Αυτό λένε από τον Ολυμπιακό - Άδικο το -6 για τον Άρη"

Ένα σχόλιο για τον Άρη;

"Ο Άρης έχει κάνεις τις καλύτερες μεταγραφές όλων των εποχών στην ομάδα του και τις καλύτερες στην Ελλάδα φέτος. Μπορεί να μπει σφήνα και να διεκδικήσει έναν τίτλο, ίσως το Κύπελλο - Δεν τον βλέπω για το πρωτάθλημα. Το κλικ της ιστορίας είναι πώς θα βγει ο Καμαρά και ο Ιτούρμπε. Αν αυτοί πάνε καλά και κάνουν τη διαφορά, αυτή είναι η ζαριά του Καρυπίδη φέτος".

Για το θέμα με τον Ρόουζ και τον Ολυμπιακό ποια είναι η άποψή σου;

"Στην περίπτωση του Ρόουζ δεν βγήκαν πολλές πληροφορίες προς τα έξω, είναι κάτι που ενδεχομένως ξέρουν μόνο όσοι ενεπλάκησαν. Άρα δεν μπορώ να πάρω θέση, αλλά υπάρχουν αρμόδια όργανα για να εξετάσουν την υπόθεση. Αν είναι όλα νομότυπα όπως λένε από τον Ολυμπιακό, τότε τι παραπάνω να προσθέσουμε εμείς; Να μας κυνηγάνε μετά με μηνύσεις και αγωγές;".

Τέλος, πες μου δύο λόγια για το -6.

"Το -6 είναι άδικη απόφαση, όταν πηγαίνει ο δράστης και δηλώνει ότι εγώ το έκανα, όπως έκανε ο Λάσκο που δήλωσε ότι το έκανε εκείνος με τον Τάδε και πήγε και ο Τάδε και το παραδέχτηκε και παρόλα αυτά την πλήρωσε ο Άρης. Εδώ πρέπει να γίνει παρέμβαση για να αλλάξει ο νόμος, γιατί δημιουργεί πρόβλημα στο πρωτάθλημα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η "χρυσή" συμφωνία Σαββίδη, απογειώνει τον ΠΑΟΚ - "Βέτο" Πάμπλο Γκαρσία για… Λουτσέσκου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags