Facebook Pixel Φρέντρικ Μπιόρκαν: Νέα δεδομένα στην υπόθεση Μπιόρκαν και Ολυμπιακού - Έσκασε ομάδα από Γερμανία που τον... καλοβλέπει
| 2021-11-12 20:23:00

Νέα δεδομένα στην υπόθεση Μπιόρκαν και Ολυμπιακού - Έσκασε ομάδα από Γερμανία που τον... καλοβλέπει

Sportdog Team
Νέα δεδομένα στην υπόθεση Μπιόρκαν και Ολυμπιακού - Έσκασε ομάδα από Γερμανία που τον... καλοβλέπει

Ο νεαρός Νορβηγός είναι τις τελευταίες ημέρες πολύ ψηλά στην μεταγραφική λίστα των Ερυθρόλευκων, όμως φαίνεται ότι εκτός από αυτούς και μια ομάδα της Γερμανίας θέλει να τον αποκτήσει, που έχει μάλιστα και αρκετά χρήματα.

Φρέντρικ Μπιόρκαν: Στην αναζήτηση αριστερού μπακ είναι οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, μιας και ο μόνος διαθέσιμος αυτή τη στιγμή στην ομάδα είναι Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, με την περίπτωση του νεαρού Νορβηγού, που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τους Ερυθρόλευκους, να είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας.

Οι Πειραιώτες έχουν επαρκή στοιχεία για το ότι ο παίκτης τους... κάνει και σημαντικότερο είναι πως ο ποδοσφαιριστής από τον Ιανουάριο είναι ελεύθερος, μιας και το συμβόλαιό του με την Μπόντο Γκλιμτ ολοκληρώνεται, κάτι που όμως έχει τραβήξει και άλλους συλλόγους πάνω του.

Μέχρι την Παρασκευή (12/11) είχε ακουστεί πως τόσο η Φέγενορντ, όσο και η Φενέρμπαχτσε ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Φρέντρικ Αντρέ Μπιόρκαν, όμως τα τελευταία δημοσιεύματα από το εξωτερικό αναφέρουν πως στο παιχνίδι έχει μπει και η Χέρα Βερολίνου που και αυτή είναι στην αναζήτηση αριστερού μπακ και ο νεαρός φαίνεται να της αρέσει πολύ.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags