Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δεν το πιστεύουν στον Ολυμπιακό! Πρώην παίκτης της ομάδας είναι ανάρπαστος - Τον θέλουν 4 σύλλογοι
| 2022-01-25 23:56:00

Δεν το πιστεύουν στον Ολυμπιακό! Πρώην παίκτης της ομάδας είναι ανάρπαστος - Τον θέλουν 4 σύλλογοι

Sportdog Team
Δεν το πιστεύουν στον Ολυμπιακό! Πρώην παίκτης της ομάδας είναι ανάρπαστος - Τον θέλουν 4 σύλλογοι

Απίθανη εξέλιξη για ξένο πρώην ποδοσφαιριστή των Ερυθρολεύκων καθώς φαίνεται ότι έχει μεγάλη... πέραση μιας και τον ζητούν τέσσερις ομάδες.

Μοχάμεντ Ντρέγκερ: Μπορεί το πέρασμα του Τυνήσιου από την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό να μην ήταν το αναμενόμενο, κάτι που συνέβη και στην Νότιγχαμ που σε έξι μήνες έχει καταγράψει μόλις δύο συμμετοχές και μάλιστα με την δεύτερη ομάδα, όμως μετά την απόφαση του Στιβ Κούπερ να παραχωρηθεί έχει γίνει... ανάρπαστος.

Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ από την Αγγλία τέσσερις ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον πρώην αμυντικό του Ολυμπιακού, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Καμερούν και παίζει με την εθνική του ομάδα στο Κόπα Άφρικα και συγκεκριμένα  οι Σεντ Ετιέν και Καέν από τη Γαλλία, η Σταντάρ Λιέγης από το Βέλγιο και η Ριέκα από την Κροατία ενδιαφέρονται για τον Μοχάμεντ Ντέγκερ χωρίς όμως ακόμα να υπάρχει επίσημη πρόταση στην Νότιγχαμ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags