Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Καμπανάκι" Μαρινάκη σε παίκτες και Μαρτίνς - "Μήνυμα" για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Τι είπε για τις μεταγραφές
| 2022-03-30 15:09:00

"Καμπανάκι" Μαρινάκη σε παίκτες και Μαρτίνς - "Μήνυμα" για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Τι είπε για μεταγραφές

Sportdog Team
"Καμπανάκι" Μαρινάκη σε παίκτες και Μαρτίνς - "Μήνυμα" για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Τι είπε για μεταγραφές

Στο προπονητικό του Ρέντη έδωσε το "παρών" ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης. Τι είπε για την μεταγραφολογία στους ποδοσφαιριστές και τι σύνθημα εν όψει των αγώνων με τους δύο Δικέφαλους.

Ολυμπιακός: Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης (30/3) ο Βαγγέλης Μαρινάκης, έχοντας συνομιλία τόσο με τον Πέδρο Μαρτίνς, όσο και με τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου ενόψει και της επανέναρξης του πρωταθλήματος επισκέφτηκε την ομάδα, η οποία έχει πολλά ντέρμπι στη Super League και το Κύπελλο και ενώ σε λίγες ημέρες ακολουθεί το παιχνίδι με την ΑΕΚ.

Φυσικά, με αυτό τον τρόπο ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού θέλησε να στείλει το μήνυμά του εν όψεις της συνέχειας των πλέι οφ και του Κυπέλλου, ώστε να μην υπάρξει εφησυχασμός και οι Ερυθρόλευκοι να κατακτήσουν και τους δύο στόχους τους.

«Το παιχνίδι της Κυριακής και όλα τα παιχνίδια από εδώ και πέρα είναι τελικοί, θέλω να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να ανταποδώσουμε τη στήριξη που μας έχει προσφέρει ο κόσμος μας όλη τη χρονιά. Να παίζετε με πάθος και να τα δίνετε όλα σε κάθε παιχνίδι και να είστε συγκεντρωμένοι εντός και εκτός γηπέδου.

Μπροστά μας έχουμε μόνο τελικούς, μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου, ώστε μετά να έχετε τη δυνατότητα να ξεκουραστείτε, γιατί είναι η τρίτη σεζόν που παίζετε ασταμάτητα. Όλη αυτή η μεταγραφολογία να μην σας επηρεάζει γιατί δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εσάς εμπιστευόμαστε, εσείς είστε οι καλύτεροι, δείξτε το στο γήπεδο, δώστε τα όλα για τον Ολυμπιακό μας», ανέφερε o Βαγγέλης Μαρινάκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μικρογραφία του Βαλμπουενά, προκαλεί στο 1vs1 - Γι' αυτό υπογράφει ο Ματιέ στον Ολυμπιακό"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags