Facebook Pixel Πέδρο Μαρτίνς - Ολυμπιακός: Αποκάλυψη για την αποζημίωση Μαρτίνς - Πόσα χρήματα ζήτησε, πόσα πήρε - Είχε καλύτερη πρόταση!
| 2022-08-02 10:00:00

Αποκάλυψη για την αποζημίωση Μαρτίνς - Πόσα χρήματα ζήτησε, πόσα πήρε - Είχε καλύτερη πρόταση!

BoxtoBox
Αποκάλυψη για την αποζημίωση Μαρτίνς - Πόσα χρήματα ζήτησε, πόσα πήρε - Είχε καλύτερη πρόταση!

Οι μπαρούφες για 4 εκατ., η τελευταία συνάντηση και ο μάγκας Πέδρο! Το Sportdog.gr αποκαλύπτει τι ισχύει με τον Πέδρο Μαρτίνς και τις συζητήσεις που έγιναν στη λύση του συμβολαίου του. Πόσα λεφτά ήθελε να πάρει για να υπογράψει και πόσα θα μπουν τελικά στον τραπεζικό του λογαριασμό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό που άνοιξε έναν νέο κύκλο με τον Κάρλος Κορμπεράν. Ο Πορτογάλος ήρθε στο μεγάλο λιμάνι ως ένα στοίχημα και έμελλε να γράψει ιστορία και να γίνει ο μακροβιότερος ενός από τους πιο... ηλεκτρικούς πάγκους του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Τα κατάφερε με την πολλή και σκληρή δουλειά του και την ταπεινότητα. Φυσικά και με την απόλυτη αφοσίωση. Ο Μαρτίνς μπορούσε εύκολα να την... κάνει γι' αλλού σε πολλές περιπτώσεις αλλά ήταν αφοσιωμένος στον Ολυμπιακό και έδινε πάντα προτεραιότητα στους Πειραιώτες.

Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και φεύγει. Κύριος ήρθε και κύριος φεύγει έχω να πω, παρά τα όσα λέχθηκαν / γράφτηκαν δεξιά και αριστερά από ανθρώπους που δεν είχαν ιδέα. Τα λέω αυτά γιατί κάπου διάβασα, και πήγε να μου φύγει ο καφές από τη μύτη, ότι ο Μαρτίνς ζήτησε όλα τα λεφτά του νέου 2ετούς συμβολαίου του. Άλλος έλεγε ζήτησε 2 εκατομμύρια, άλλες έφτασε μέχρι και τα 4 εκατομμύρια. Επιεικώς ανακριβή και αστεία ήταν αυτά που γράφτηκαν από ανθρώπους που τα μετέφεραν με σιγουριά κιόλας.

Οι δικές μου πληροφορίες λένε ότι ο Μαρτίνς, που είχε και την ευθύνη άλλων ανθρώπων, των συνεργατών του που έπαιρναν σαφώς λιγότερα, ΔΕΝ ζήτησε τα χρήματα όλου του συμβολαίου. Περίπου το 1/3 απ' αυτά ζήτησε. Κι επειδή είναι μάγκας και ωραίος, εν τέλει είπε ναι σε λιγότερα κι απ' αυτά, είπε ναι σ' αυτά που του πρότεινε ο Ολυμπιακός.

Αξιοπρεπής και με το παραπάνω ήταν κι επιχείρησαν κάποιοι να θίξουν θέματα αξιοπρέπειας. Αν ήταν τα λεφτά πάνω απ' όλα για 'κείνον, θα είχε φύγει προ πολλού για αλλού που του έδιναν περισσότερα και είχαν διάθεση να του... σπάσουν και το συμβόλαιο. Αυτά για να ξέρουμε και τι λέμε.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απόφαση Κορμπεράν για Φορτούνη - Όλα τούμπα με τον Έλληνα άσο - "Ντου" από μεγάλη ομάδα!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags