Facebook Pixel Sportdog.gr | Άρχισε από νωρίς το... κράξιμο για Τσόλακ στη Ρέιντζερς!
| 2022-08-04 02:18:00

Άρχισε από νωρίς το... κράξιμο για Τσόλακ στη Ρέιντζερς!

Sportdog Team
Άρχισε από νωρίς το... κράξιμο για Τσόλακ στη Ρέιντζερς!

Ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς την καριέρα του στην ιστορική οιμάδα της Σκωτίας...

Στο επίκεντρο της αρνητικής κριτικής βρίσκεται στη Γλασκώβη ο Αντόνιο Τσόλακ, μετά την ήττα της Ρέιντζερς από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με 2-0 για τα προκριματικά του Champions League.

Σε ένα βράδυ που οι Σκωτσέζοι δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου, ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεφύγει από τη μετριότητα, δίχως να κάνει ούτε στιγμή αισθητή την παρουσία του.

Μάλιστα ο Μάρκ Χάτελεϊ, ένας από τους θρύλους της Ρέιντζερς, μιλώντας στην ιστοσελίδα Sportsound, ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Τσόλακ:

«Για μένα ο Τσόλακ ήταν... χάσιμο χρόνου! Αν ο Μορέλος ήταν διαθέσιμος και έπαιζε, η ομάδα θα έβαζε γκολ. Με τον Τσόλακ δεν έγινε φάση. Δεν ζητούσε καν την μπάλα. Στο τέλος της ημέρας θα πρέπει να λέμε και... ευχαριστώ που έληξε το ματς με 2-0. Φαινόταν από νωρίς που πηγαίνει το ματς» είπε αρχικά ο Χάτελεϊ και στην συνέχεια πρόσθεσε: «Ήταν μια κακή εμφάνιση ειδικά επιθετικά για την ομάδα. Φανήκαν οι παίκτες αδύναμοι και χωρίς πλανο. Με την παρουσία Τσόλακ στην επίθεση δεν ξέρουμε καν αν ο τερματοφύλακας της Ουνιόν ή οι αμυντικοί του αντιπάλοι είναι καλοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" και στόπερ στον ΠΑΟΚ μετά τον Κούρτιτς - Δεν ήταν απόφαση Λουτσέσκου για Τσιγγάρα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags