Παναθηναϊκός: Δυνατά παίζει όπως φαίνεται, τελικά, η περίπτωση του Τζόναθαν Οσόριο για τον Παναθηναϊκό!

Μπορεί το πρωί της Τρίτης (13/9) να μην επιβεβαιωνόταν η ενασχόληση του Παναθηναϊκού με τον κεντρικό χαφ του Τορόντο, ωστόσο όπως προκύπτει από τις νεότερες πληροφορίες η ομάδα βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία και επαφές μαζί του. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να έχουμε θετικές εξελίξεις μέσα στις επόμενες ώρες, καθώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά.

Θυμίζουμε, ότι μες στη μέρα ο δημοσιογράφος Βεθ, αποκάλυπτε πως οι Πράσινοι έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για να φέρουν τον Οσόριο στην Ελλάδα. Το Τριφύλλι εκτός από τον Καναδό έχει ακόμα μία περίπτωση που εξετάζει σοβαρά, όμως είναι προφανές ότι ο ποδοσφαιριστής του Τορόντο είναι αυτή τη στιγμή ο νούμερα ένα στόχος.

Την ίδια στιγμή θυμίζουμε ότι, όπως έχει αποκαλύψει το Sportdog, δυσκολίες παρουσιάζει η υπόθεση του Κρίστενσεν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η πρώτη πρόταση του Παναθηναϊκού στους Δανούς ήταν κοντά στο 1 εκατ. ευρώ. Προσφορά, η οποία απορρίφθηκε καθώς δεν ικανοποιούσε την Νόρτζελαντ, που εκμεταλλευόμενη την ανάγκη του Τριφυλλιού να πάρει εδώ και τώρα τον παίκτη, φαίνεται πως ζητούσε χρήματα κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Επίσης, η Νόρτζελαντ είχε θέσει ως όρο το να κρατήσει και ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης, όπως έκανε για παράδειγμα και ο Παναθηναϊκός με την Σπόρτινγκ στην περίπτωση του Αλεξανδρόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έκρηξη ο Σπόραρ, θα μείνει χρόνια ο Παλάσιος- Είμαι σκεπτικός για Μπερνάρ- Χειροκρότημα σε Μαρσέλο"