Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έδωσε απαντήσεις ο Ανιγκό με ατάκα-φωτιά - "Όποιος νόμιζε πως θα χαρίσουμε τον τίτλο..."
| 2023-05-08 23:43:00

Έδωσε απαντήσεις ο Ανιγκό με ατάκα-φωτιά - "Όποιος νόμιζε πως θα χαρίσουμε τον τίτλο..."

Sportdog Team
Έδωσε απαντήσεις ο Ανιγκό με ατάκα-φωτιά - "Όποιος νόμιζε πως θα χαρίσουμε τον τίτλο..."

Εμφατική απάντηση του Γάλλου προπονητή στη φημολογία των προηγούμενων ημερών σχετικά με τα κίνητρα των Ερυθρολεύκων στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό.
 

Ολυμπιακός: Η νίκη του Ολυμπιακού στο "αιώνιο" ντέρμπι ουσιαστικά τερμάτισε τις ελπίδες των Πράσινων για κατάκτηση του τίτλου, με τον Ζοσέ Ανιγκό να τονίζει μετά το ματς ότι όποιος νόμιζε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα χάριζαν τον τίτλο, δεν ξέρει τι θα πει Ολυμπιακός!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Μάλλον ξεχνάμε πως ο Ολυμπιακός είχε να κερδίσει τον Παναθηναϊκό από το 2021. Σχεδιάσαμε πολυ καλα το ματς και παίξαμε πολύ καλά. Επίσης απέναντι στην ΑΕΚ παίξαμε καλα. Η σημερινή νίκη μας αξίζει. 

Πολύς κόσμος πίστευε πως ο Ολυμπιακός θα κρίνει ποιος θα παρει το πρωτάθλημα. Προσπαθήσαμε να κερδίσουμε και κόντρα στην ΑΕΚ αλλά δεν τα καταφέραμε. Όποιος νόμιζε πως θα χαρίσουμε κάπου τον τίτλο δεν γνωρίζει την ομαδα μας και εμένα. Σήμερα αποδείξαμε πως θέλαμε πάντα να κερδίζουμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαφ 11 εκατ. για τον… Ολυμπιακό του Ρεμπρόφ - Πακέτο Ονιεκούρου, Αγκιμπού - Μεγάλη ομάδα για Μασούρα, Μπιέλ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags