Facebook Pixel Στημένα: Ελληνική ομάδα εμφανίζεται σε 33 φακέλους της Sportradar, αλλά δεν τιμωρήθηκε ποτέ!
| 2023-08-07 09:07:00

Ελληνική ομάδα εμφανίζεται σε 33 φακέλους της Sportradar, αλλά δεν τιμωρήθηκε ποτέ!

Sportdog Team
Ελληνική ομάδα εμφανίζεται σε 33 φακέλους της Sportradar, αλλά δεν τιμωρήθηκε ποτέ!

Σε πλήρες αδιέξοδο παραμένει η ΕΠΟ για το ζήτημα της πειθαρχικής διερεύνησης της εμπλοκής 18 ΠΑΕ στο κύκλωμα παράνομου στοιχηματισμού. 

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας Χαράλαμπος Κωτουλόπουλος απέστειλε έγγραφο στην UEFA, με το οποίο ζητάει στοιχεία από τα ευρήματα της Interpol και της Eurojust! 

Φυσικά η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία είναι αδύνατον να διαφωτίσει τον Έλληνα δικαστή, καθώς τα αποτελέσματα των ερευνών της Διεθνούς Αστυνομίας και της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας βρίσκονται αποκλειστικά και μόνο στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, στην Οικονομική Αστυνομία και στην Εγκληματολογική Υπηρεσία. 

Ο πειθαρχικός δικαστής της ΕΠΟ έχει ήδη ανασύρει από το αρχείο 109 φακέλους της Sportradar με χειραγωγημένα ματς, τα οποία διερευνά σε βάθος εξαετίας. 

Εντυπωσιάζει το γεγονός που αποκαλύπτει ο ιστότοπος "Δικογραφίες": Σε αυτές τις αναφορές της Εταιρείας Ανίχνευσης Στοιχηματικής Απάτης, η οποία είναι συμβεβλημένη με την UEFA, υπάρχει ελληνική ομάδα που εμφανίζεται σε 33 φακέλους και ουδέποτε τιμωρήθηκε! 

Πηγή: dikisports.blogspot.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags