Facebook Pixel Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: "Ξεφτιλισμένη ομοσπονδία η UEFA - Έπρεπε να αποκλείσει την Ντιναμό"
| 2023-08-09 17:39:00

Τριανταφυλλόπουλος: "Ξεφτιλισμένη ομοσπονδία η UEFA - Έπρεπε να αποκλείσει την Ντιναμό"

Sportdog Team
Τριανταφυλλόπουλος: "Ξεφτιλισμένη ομοσπονδία η UEFA - Έπρεπε να αποκλείσει την Ντιναμό"

"Η Ελληνική Αστυνομία είναι ανοργάνωτη, ανεκπαίδευτη που κοιτάνε όλοι να πάρουν μετάθεση στο χωριό τους"!

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, με τον γνωστό δημοσιογράφο να μιλάει αναφορικά με τα περιστατικά βίας και τη δολοφονική επίθεση στον οπαδό της ΑΕΚ , Μιχάλη, σημειώνοντας πως «Δυστυχώς η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα που αν πάθεις κάτι, Κυριακές, διακοπές ή δεκαπενταύγουστο δεν γλυτώνεις»!

Προσθέτοντας είπε: «Ο κόσμος αισθάνεται ανασφάλεια, είναι φανερό ότι δεν υπάρχει πειθαρχία, τάξη και ασφάλεια. Τα στρατόπεδα είναι γεμάτα στα ναρκωτικά, το ξέρετε; Θυσίασαν τους επτά της τροχαίας για να γλυτώσουν οι άλλοι, τι να κάνουν οι άνθρωποι; ΕΚΑΜ είναι;».

Για τα όσα έπρεπε να γίνουν στην περίπτωση της Ντιναμό: «Η Ντιναμό έπρεπε να βγει από την πρώτη ημέρα εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, γιατί όταν διαθέτεις τέτοιο κοινό και τέτοιους οπαδούς πρέπει να σε πετάνε εκτός, αλλά δεν το κάνει η UEFA γιατί είναι το λόμπι. Η UEFA είναι μία ξευτιλισμένη ομοσπονδία».

Ενώ για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Η κατάρα της Ελλάδα είναι το ''είναι δικός μας'', θα πρέπει να φτιάξουμε ένα κράτος αξιοκρατίας, με ανθρώπους που θα αξίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους και όχι επειδή είναι επώνυμοι».

Για την κατάσταση στα σώματα ασφαλείας: «Στα σώματα ασφαλείας, όποιος έχει λύκο ανεβαίνει και όποιος είναι ικανός πάει στην άκρη. Είμαστε ένα κράτος καταφερτζήδων. Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων κάνει ότι τους πεις , εγώ γιατί δεν φοβάμαι να το πω και αυτοί φοβούνται».

Ενώ για τα όσα έγιναν με τον Νότη Μηταράκη και την απομάκρυνση του από το Υπουργείο: «Με τον Νότη Μηταράκη ξέρετε τι έγινε; Μου στέλνει ένα μήνυμα στο twitter όταν είχα γράψει για τους μισθός των πιλότων, να με διορθώσει , μου λέει ότι είναι διακοπές. Γράφω εγώ ένα θέμα ότι ο άνθρωπος είναι διακοπές, με παίρνουν από το γραφείο του να μου πουν ότι ο υπουργός είναι κανονικά στο γραφείο του και μετά από δύο ώρες τον έδιωξαν. Εγώ αν ήμουν υπουργός δεν θα έφευγα, θα κοιμόμουν σε ράντζο στο γραφείο μου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags