Facebook Pixel Χρυσή Μπάλα: Βγαίνουν οι υποψηφιότητες για τη "Χρυσή Μπάλα" - Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί - Η πιθανή πεντάδα (pics)
| 2023-09-06 10:57:00

Βγαίνουν οι υποψηφιότητες για τη "Χρυσή Μπάλα" - Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί - Η πιθανή πεντάδα (pics)

Sportdog Team
Βγαίνουν οι υποψηφιότητες για τη "Χρυσή Μπάλα" - Ποιος είναι το μεγάλο φαβορί - Η πιθανή πεντάδα (pics)

Οι υποψηφιότητες για την "Χρυσή Μπάλα" αναμένεται να γίνουν σήμερα γνωστές, με το όνομα του νικητή να βγαίνει στις 30 Οκτωβρίου σε μια εκδήλωση που θα λάβει χώρα στο Παρίσι.
 

Φυσικά, όπως είναι αναμενόμενο, ο Λιονέλ Μέσι είναι το Νο1 φαβορί για να πάρει και αυτή τη "Χρυσή Μπάλα", την 8η στην καριέρα του, έχοντας φτάσει προ λίγων μηνών στην κορυφή του ποδοσφαιρικού "Έβερεστ" με την κατάκτηση του Μουντιάλ στο Κατάρ με την φανέλα της Αργεντινής.

Δεύτερος στις προτιμήσεις έρχεται ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο οποίος έκανε μαγική παρθενική σεζόν με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι και κατέκτησε το τρεμπλ, βοηθώντας τους "Πολίτες" να σηκώσουν το πρώτο Champions League της ιστορίας τους.

Την πρώτη πεντάδα, βάσει των ρεπορτάζ, συμπληρώνουν οι Κιλιάν Εμπαπέ, Βινίσιους, Ζούνιορ και Κέβιν Ντε Μπρόινε, ενώ στην 20άδα μπορεί κανείς να βρει τα ονόματα των Βίκτορ Οσιμέν, Κβίτσα Κβαρατσκέλια, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, Λαουτάρο Μαρτίνες και Τζουντ Μπέλιγχαμ μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά στις γυναίκες το απόλυτο φαβορί είναι η Αϊτάνα Μπονματί, η Ισπανίδα χαφ που έφτασε παρέα με τη χώρα της στην κορυφή του κόσμου, έχοντας κερδίσει πρόσφατα και το βραβείο της κορυφαίας παίκτριας της σεζόν από την UEFA.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκέψεις για... μπαμ με Εμπαπέ στη Λίβερπουλ! Έτσι θα ντυθεί στα Κόκκινα ο Γάλλος (ΦΩΤΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags