Facebook Pixel Sportdog.gr | Κράξιμο στην Κύπρο για Κετσπάγια μετά την 6άρα από την Ισπανία - "Τελειώνει" ο Τιμούρ; - "Γίναμε ξανά ρεζίλι"!
| 2023-09-13 09:54:00

Κράξιμο στην Κύπρο για Κετσπάγια μετά την 6άρα από την Ισπανία - "Τελειώνει" ο Τιμούρ; - "Γίναμε ξανά ρεζίλι"!

Sportdog Team
Κράξιμο στην Κύπρο για Κετσπάγια μετά την 6άρα από την Ισπανία - "Τελειώνει" ο Τιμούρ; - "Γίναμε ξανά ρεζίλι"!

Σε δύσκολη θέση φαίνεται ότι βρίσκεται ο Γεωργιανός προπονητής, που κάθεται στην άκρη τού πάγκου τού αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Κύπρου.

Γιατί δεν είναι μόνο η βαριά ήττα με 6-0 από την Ισπανία - Ήττα που σε έναν βαθμό είναι εντός προγράμματος, καθώς έπαιζε με ένα μεθαγήριο του ευρωπαϊκού ποδοσφαιρού.

Η έκταση στο σκορ όμως αλλά και το κοουτσάρισμα του Τιμούρ στη διάρκεια των αγώνων της Κύπρου, έχουν γίνει ήδη αντικείμενο σχολιασμού από τον αθλητικό Τύπο στη Μεγαλόνησο.

Περισσότερο, όμως, αυτό που έχει προκαλέσει... εκνευρισμό είναι οι δηλώσεις του!

"Τι αλλαγές να κάνουμε; Αυτοί είμαστε. Προσπαθήσαμε να εμπιστευτούμε περισσότερο παίκτες που λίγο πολύ είχαν την ευκαιρία και παίζουν", απάντησε σε ερώτηση για τις αλλαγές που δεν έκανε, με αποτέλεσμα να υπάρχει αντίδραση γιατί υποβαθμίζει την ποιότητα του ποδοσφαίρου στην Κύπρο. Τη στιγμή, μάλιστα, που υπάρχουν "καρφιά" για τις κλήσεις που έκανε.

Μόνο τυχαία δεν είναι η δήγλψωση του Πιέρου Σωτηρίου, βασικού επιθετικού της Κύπρου που παλιότερα είχε απασχολήσει σοβαρά μεγάλες ελληνικές ομάδες, όταν σχολίασε ότι "Γίναμε ρεζίλι για μια ακόμα φορά"!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags