Facebook Pixel Τριάρα της Τβέντε στον Άγιαξ: Πρώτη ήττα για την Ολλανδική ομάδα
| 2023-09-17 18:10:00

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Δεν... βλέπεται ο Άγιαξ - Έφαγε τριάρα από την Τβέντε (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνει ο "Αϊαντας", που ηττήθηκε με 3-1 από την Τβέντε και παρέμεινε χωρίς νίκη για τρίτη σερί αγωνιστική.

Μετά από δύο σερί ισοπαλίες, ο Άγιαξ, εκ των αντιπάλων της ΑΕΚ στον 2ο όμιλο του Europa League, γνώρισε την πρώτη εφετινή του ήττα στην Eredivisie από την πρωτοπόρο και απόλυτη, Τβέντε.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1, έκαναν το 4Χ4 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος κι «έπιασαν» στην κορυφή την Αϊντχόφεν (από 12 βαθμούς η καθεμία). 

Με δύο ισοπαλίες και μόλις μία νίκη ο Αίαντας βρίσκεται πλέον, στο -7 από το «ρετιρέ» έχοντας κι ένα ματς λιγότερο, όπως επίσης και οι δύο συμπρωτοπόροι.

Ο Ροτς και ο Στάιν, στο 7΄ και 11΄ έδωσαν... αέρα δύο τερμάτων στην Τβέντε, μείωσε ο Άγιαξ με τον Μπρόμπεϊ στο 35΄, αλλά στο 79΄ ο Ουνουβάρ έδωσε την «χαριστική βολή» στο συγκρότημα του Αμστερνταμ.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μορίς Στάιν ήταν η ακόλουθη: Γκόρτερ, Σόσα, Χάτο, Σούταλο, Ρένσχ (46΄ Γκεΐ), Μάνσβερκ (46΄ Τέιλορ), Ταχίροβιτς (76΄ φαν ντεν Μπόμεν), Μπέργκγουϊν, Μπέρκχαους(76΄ Μπόργκες), Άκπομ (64΄ Μικαουτάτζε), Μπρόμπεϊ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβγαλε είδηση για την 11άδα της ΑΕΚ ο Κετσετζόγλου - Ο σίγουρος με Ολυμπιακό και το φαβορί για δεξιά (Vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags