Facebook Pixel Sportdog.gr | Σκοτώθηκε προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ στο Ισραήλ
| 2023-10-09 14:05:00

Σκοτώθηκε προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ στο Ισραήλ

Sportdog Team
Σκοτώθηκε προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ στο Ισραήλ

Ο Ισραηλινός προπονητής ποδοσφαίρου, Άλον Σεμαλί σκοτώθηκε σε επίθεση στην Αίγυπτο όταν αστυνομικός πυροβόλησε εναντίον Ισραηλινών τουριστών.

Την είδηση ​​του θανάτου του 34χρονου προπονητή ανακοίνωσε η Χάποελ Τελ Αβίβ, ο σύλλογος στο οποίο εργαζόταν στις Ακαδημίες.

«Ένας από τους προπονητές της σχολής Νέων, ο Αλον Σεμαλί, σκοτώθηκε σε τρομοκρατική επίθεση στην Αίγυπτο. Ο Άλον ζούσε στο Μπατ Γιαμ, ήταν καθηγητής φυσικής αγωγής στο σχολείο Rishonim. Ήρθε στη Σχολή Νέων της Χάποελ πριν από ενάμιση χρόνο, όταν την περασμένη σεζόν εργαζόταν ως προπονητής της τρίτης ομάδας και αυτή τη σεζόν δούλευα ως βοηθός της πρώτης ομάδας. Παιδαγωγός, αληθινός αθλητής, σεμνός, είχε πολύ πάθος για το ποδόσφαιρο. Είχε φοβερή στάση απέναντι στα παιδιά, τον αγαπούσαν τόσο οι ποδοσφαιριστές όσο και οι συνάδελφοι», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ένας Αιγύπτιος αστυνομικός πυροβόλησε με το όπλο του και σκότωσε Ισραηλινούς τουρίστες που βρίσκονταν σε εκδρομή στην Αλεξάνδρεια. Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, πυροβόλησε κατά του λεωφορείου και το Υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ ανακοίνωσε ότι ερευνά τις καταγγελίες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags