Facebook Pixel Γιακουμάκης: ''Δεν πετάμε στα ουράνια - Θα δώσουμε μάχη με τα μεγαθήρια''
| 2023-10-14 00:28:00

Γιακουμάκης: ''Δεν πετάμε στα ουράνια - Θα δώσουμε μάχη με τα μεγαθήρια''

Sportdog Team
Γιακουμάκης: ''Δεν πετάμε στα ουράνια - Θα δώσουμε μάχη με τα μεγαθήρια''

Ο στράικερ της χώρας μας μίλησε για το στόχο της ομάδας.

Η Ελλάδα κέρδισε με 2-0 στο Δουβλίνο και ετοιμάζεται για το ματς με την Ολλανδία. Ο Γιώργος Γιακουμάκης σκόραρε και τόνισε ότι η ομάδα θα διεκδικήσει τις πιθανότητές της.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Γιακουμάκης:

''Σίγουρα ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη. Σίγουρα είμαι χαρούμενος που εβαλα το γκολ. Το σημαντικό ειναι να σκοράρω είτε με την εθνική είτε με την ομάδα μου.

Είναι διαφορετικό το στυλ στην Εθνική και είναι πιο δύσκολο για εμένα. Κάναμε ένα πολύ καλό πρώτο ημίχρονο. Μπορούσαμε να σκοράρουμε και άλλα γκολ και να τελειώσουμε το ματς. Η Ιρλανδία πίεσε, έκανε σέντρες, αντιδράσαμε καλά και πήραμε τη νίκη. 

Είχαμε μελετήσει το παιχνίδι της Ιρλανδίας, είδαμε πώς παίζουν. Ήμασταν έτοιμοι, είχαμε πολύ καλή ψυχολογία. Όσο περνάει ο καιρός βρισκόμαστε τόσο καλύτερα στο γήπεδο.

Το θέλουμε πάρα πολύ να πάμε στο Euro.  Απο αύριο αρχίζουμε να συγκεντρωνόμαστε για την Ολλανδία. Δεν πετάμε στα ουράνια, αν δεν κάνουμε κάτι τη Δευτέρα η σημερινή νίκη δεν θα εχει βαθμολογικό όφελος. Επανερχόμαστε, μεγαλώνουμε σιγά σιγά.  Θα κυνηγήσουμε τις ελπίδες μας κόντρα στα μεγαθήρια. Θα τα δώσουμε όλα, χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας''. 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags