Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Έξαλλος Πογιέτ με διαιτησία - "Θα έκανε τα ίδια και στην Ρεάλ; - Δεν έχω τίποτα προσωπικό με Κωνσταντέλια"
| 2023-10-17 01:29:00

Έξαλλος Πογιέτ με διαιτησία: "Θα έκανε τα ίδια και στην Ρεάλ; - Δεν έχω τίποτα προσωπικό με Κωνσταντέλια"

Sportdog Team
Έξαλλος Πογιέτ με διαιτησία: "Θα έκανε τα ίδια και στην Ρεάλ; - Δεν έχω τίποτα προσωπικό με Κωνσταντέλια"

Εκνευρισμένος με τις διαιτητικές αποφάσεις και κυρίως το πέναλτι που κέρδισε η Ολλανδία εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Ομοσπονδιακός προπονητής.
 

Ο Γκουστάβο Πογιέτ παρουσιάστηκε ευχαριστημένος από την προσπάθεια της Εθνικής μας ομάδας με την Ολλανδία παρά το 0-1 στην OPAP Arena ενώ ρωτήθηκε για τις φάσεις των πέναλτι, αλλά και για τον Κωνσταντέλια.

Το σχόλιό του για τον αγώνα: Θα αρχίσω από τα άσχημα νέα που είναι ότι χάσαμε. Το παιχνίδι αναπτύχθηκε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Κάναμε ότι μπορούσαμε να νικήσουμε. Πήραμε δύσκολες αποφάσεις όπως ότι ξεκινήσαμε τον Ιωαννίδη αντί για τον Γιακουμάκη αλλά βλέποντας το πώς έπαιξε σήμερα. Έδειξαν πολύ πίστη οι παίκτες και κατανόηση του παιχνιδιού. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που παίξαμε σε γεμάτο στάδιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους παίκτες μου για την πίστη και την πεποίθηση.

Τον Κωνσταντέλια, γιατί δεν είχε παίξει στον προηγούμενο αγώνα και το εάν ήταν να τον χρησιμοποιήσει: Δεν έχω τίποτα προσωπικό με τον 'Ντέλια'. Δεν υπάρχει τίποτα προσωπικό με τον Κωνσταντέλια. Είναι το μέλλον της Ελλάδας. Ξέρει τη θέση του. Δεν νικάμε ή χάνουμε εξαιτίας του 'Ντέλια'. Είναι θέμα χρόνου. Είναι ένας πολύ καλός παίκτης. Είμαι χαρούμενος με αυτόν. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από τις προπονήσεις του. Σε ένα φυσιολογικό παιχνίδι και σε ένα άλλο παιχνίδι ίσως να έπαιζε.

Τον Κούμαν που ανέφερε ότι ήθελε τρία πέναλτι και τα παραπάνω σέντερ φορ: Για τα πέναλτι ήταν απλό για μένα. Εάν ο διαιτητής δεν δώσει το πρώτο πέναλτι το VAR δεν θα τον φωνάξει. Είναι μία φυσιολογική φάση. Το έδωσε και δεν είναι λάθος να τον φωνάξει το VAR να το δώσει. Στο 2ο πέναλτι - εγώ που βλέπω 50 χρόνια ποδόσφαιρο - το VAR εάν τον φωνάξει στο 99% των περιπτώσεων δεν θα το δώσει. Και αυτό που ήταν περισσότερο πέναλτι δεν το έδωσε. Τι μπορείς να κάνεις;

Δεν ανησυχώ. Ξέρει το τι του είπα. Ότι έκανε τρομερό παιχνίδι. Θα είναι ωραίο να τον δούμε στο μέλλον να παίζει αγώνα της Ρεάλ στην έδρα της και έχει τέτοια φάση, να έχει δώσει τέτοιο πέναλτι και να τον φωνάξουν στο VAR και να του πουν δεν είναι πέναλτι. Θα το βλέπω αυτό. Θα ήθελα πολύ να το δω.

Το εάν νιώθει πως τον... έκλεψαν: Είναι δύσκολο να χρησιμοποιήσω τέτοιες λέξεις. Ειδικά αυτή τη λέξη. Ηρεμία. Περιμένουμε.

Το... παραθυράκι της πρόκρισης των play offs και τη συνέχεια: Πρέπει να μαθαίνουμε να παίζουμε με ομάδες που είναι πιο καλές από εμάς. Να παίζουμε άλλο είδους ποδοσφαίρου. Εφόσον προκριθούμε στο EURO τέτοιο ποδόσφαιρο θέλω. Να προκριθούμε εκεί και να πάμε και να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags