Facebook Pixel UEFA: Οριστική απόφαση της UEFA για το Βέλγιο - Σουηδία - Τελικά συνεχίζεται ο αγώνας; (ΦΩΤΟ)
| 2023-10-17 17:19:00

Οριστική απόφαση της UEFA για το Βέλγιο - Σουηδία - Τελικά συνεχίζεται ο αγώνας; (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team

Ο αγώνας της Δευτέρας (16/10) για τα προκριματικά του Euro 2024 διεκόπη λόγω της τρομοκρατικής επίθεσης που έγινε στις Βρυξέλλες και η UEFA πήρε απόφαση για τη συνέχειά της.

UEFA: Σε σοκ είναι για ακόμα μια φορά η Ευρώπη μετά την τρομοκρατική επίθεση με δύο νεκρούς στις Βρυξέλλες, με τον αγώνα μεταξύ του Βελγίου και Σουηδίας να διακόπτεται στο ημίχρονο, μιας και τότε Σουηδοί ποδοσφαιριστές προφανώς πληροφορήθηκαν για το τραγικό γεγονός και αρνήθηκαν να βγουν από τη φυσούνα για το β' μέρος, με τους Βέλγους συναδέλφους τους να συμφωνούν μαζί τους.

Μια μέρα μετά μάλιστα η UEFA πήρε την απόφαση να μη συνεχιστεί και να λήξει με τελικό σκορ 1-1, μιας και βαθμολογικά δεν υπήρχε κάποιο ενδιαφέρον, καθώς από τον όμιλο έχουν ήδη προκριθεί ούτως ή άλλως Βέλγιο και Αυστρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κροτίδα" Αταμάν για νέα μεταγραφή στον ΠΑΟ - "Αυτά τα ονόματα εξετάζουμε" - Η ατάκα του για Μίχαϊλιουκ

Για το περιστατικό τοποθετήθηκε και η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σουηδίας λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Το σουηδικό ποδόσφαιρο γνωρίζει τη θλίψη. Χθες χάσαμε τραγικά δύο γαλαζοκίτρινους οπαδούς, στο γήπεδο στις Βρυξέλλες για να κάνουν κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο: να στηρίξουν την εθνική μας, τη Σουηδία, με τη φανέλα της γαλαζοκίτρινης εθνικής ομάδας. Οι σκέψεις μας είναι προς όλους τους αγαπημένους των θυμάτων.

Σκεφτόμαστε επίσης όλους τους άλλους φιλάθλους στις Βρυξέλλες. Ξέρουμε ότι φοβήθηκες και ανησύχησες. Παρόλα αυτά, παρέμεινες ήρεμος και ακολουθούσες τις οδηγίες. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ αυτούς που έπεσαν θύματα αυτής της άγριας επίθεσης. Να προσέχετε ο ένας τον άλλον ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags