Facebook Pixel Sportdog.gr | Μήνυση του Μπενζεμά στον Υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας
| 2023-10-21 13:20:00

Μήνυση του Μπενζεμά στον Υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας

Sportdog Team
Μήνυση του Μπενζεμά στον Υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας

Η κόντρα τους συνεχίζεται.

Ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών, Ζεράλντ Νταρμανέν κατηγορεί τον Καρίμ Μπενζεμά ευθέως ότι είχε δεσμούς με την Μουσουλμανική Αδελφότητα.

Ο δικηγόρος του ποδοσφαιριστή, Ιγκ Βιζι, ήταν καλεσμένος στον τηλεοπτικό σταθμό BFMTV και μίλησε για τον Υπουργό Εσωτερικών και τις δηλώσεις του: «Είναι ντροπή. Είναι απίστευτα βίαιο, είναι αποτέλεσμα απρόσεκτων, απαράδεκτων σχολίων, ιδίως από έναν υπουργό Εσωτερικών. Αυτό που περιμέναμε από τον υπουργό, ήταν να εξηγήσει τα σχόλια που έκανε, τα οποία αποτελούν σοβαρή κατηγορία για στενούς δεσμούς του Μπενζεμά με την Μουσουλμανική Αδελφότητα. 

Όλοι έχουν καταλάβει ότι δεν έχει ούτε ένα επιχείρημα για να στηρίξει αυτά που προβάλλει, αφού είναι ψευδή. Αλλά προχώρησε στην συζήτηση με σκανδαλώδη τρόπο και με απεχθή εκβιασμό. Επίσης εκμεταλλεύεται τον καθηγητή-θύμα. Αντιλαμβάνεσθε τον τρόπο με τον οποίο ζητείται αυτό. Εάν τα σχόλια αντιστοιχούν σε ακριβή και σοβαρή καταγγελία, μην τα αποσύρετε! Είστε υπουργός Εσωτερικών. Εάν η κατηγορία σας είναι σωστή, επιμείνετε σε αυτήν. Στην πραγματικότητα, προσπαθεί να ξεχάσει ότι έκανε μια αλόγιστη, απαράδεκτη και παραπλανητική δήλωση», είπε και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για μήνυση.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags