Facebook Pixel Sportdog.gr | Πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου μπήκε φυλακή για κλοπή σε sex shop
| 2023-11-09 15:39:00

Πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου μπήκε φυλακή για κλοπή σε sex shop

Sportdog Team
Πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου μπήκε φυλακή για κλοπή σε sex shop

Ένας πρώην ποδοσφαιριστής μπήκε στη φυλακή.

Ο Τρόι Χάρφιλντ εκπροσώπησε την Αυστραλία και διέπραξε μια σειρά από εγκλήματα φέτος. Ο παλαίμαχος άσος του ποδοσφαίρου φυλακίστηκε μετά από εγκληματικό ξεφάντωμα που περιελάμβανε μια σειρά από κλοπές, κατοχή ναρκωτικών και αδικήματα οδήγησης.

Ο 36χρονος ήταν παίκτης της A-League παίζοντας σε Νιούκαστλ Τζετς, Γουέλιγκτον Φοίνιξ, Σέντραλ Κοστ Μαρίνερς και νεότερος εκπροσώπησε την Αυστραλία σε επίπεδα U-20 και U-23.

Ωστόσο, υπέστη μια βαριά πτώση που κορυφώθηκε με την ποινή φυλάκισης, η οποία του επιβλήθηκε. Ο πρώην δεξιός μπακ πιάστηκε στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να κινείται με ένα καροτσάκι καλυμμένο με μια κουβέρτα και μέσα στο καρότσι ήταν ένα αλυσοπρίονο και ένα τρυπάνι. Πλήρωσε για κάποια είδη στο ταμείο αλλά όχι τα ηλεκτρικά εργαλεία.

Επίσης, ο Χέρφιλντ πιάστηκε στο κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης να κλέβει ένα μπουκάλι «ατομικά χάπια ενίσχυσης» αξίας 190 δολαρίων από το κατάστημα ενηλίκων. Στη συνέχεια μάζεψε αρκετούς φορτιστές καθώς έφευγε από το κατάστημα ενηλίκων, κάτι που τον οδήγησε σε αποκλεισμό από την οδήγηση, αλλά εθεάθη να οδηγεί σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου.

Δήλωσε ένοχος

Ακόμα συνελήφθη για εκκρεμή εντάλματα, με τους αστυνομικούς να βρίσκουν στην κατοχή του μια μικρή τσάντα που περιείχε 1,35 γραμμάρια μεθυλαμφεταμίνης και μπήκε φυλακή.

Δήλωσε ένοχος για κλοπή αξίας μικρότερης των 2000 δολαρίων, κλοπή καταστήματος, κατοχή απαγορευμένων ναρκωτικών και τρεις κατηγορίες για οδήγηση μηχανοκίνητου οχήματος κατά τη διάρκεια μιας περιόδου αποκλεισμού.   

Ο Χάρφιλντ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 12 μηνών με περίοδο επτά μηνών χωρίς αναστολή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags