Facebook Pixel Λιονέλ Μέσι: Ανακοινώθηκε! Έρχεται το... Last Dance Μέσι με Ρονάλντο - Έκλεισαν φιλικό η Ίντερ Μαϊάμι με την Αλ Νασρ (ΦΩΤΟ)
| 2023-11-21 23:16:00

Ανακοινώθηκε! Έρχεται το... Last Dance Μέσι με Ρονάλντο - Έκλεισαν φιλικό η Ίντερ Μαϊάμι με την Αλ Νασρ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Ανακοινώθηκε! Έρχεται το... Last Dance Μέσι με Ρονάλντο - Έκλεισαν φιλικό η Ίντερ Μαϊάμι με την Αλ Νασρ (ΦΩΤΟ)

Οι Λιονέλ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο μπορεί να αγωνίζονται αυτή τη στιγμή σε διαφορετικές ηπείρους, όμως οι φαν τους θα έχουν την δυνατότητα να τους δουν να αντιμετωπίζει ο ένας τον άλλον για ακόμα ένα παιχνίδι.

Λιονέλ Μέσι: Μεγάλη αποκάλυψη από την Σαουδική Αραβία μιας και όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Τρίτης (21/11) ο Αργεντίνος σούπερ σταρ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο θα έρθουν για ακόμα μια φορά αντίπαλοι τον Φεβρουάριο του 2024.

Όπως ανακοινώθηκε τότε θα διεξαχθεί το  Riyadh Season Cup, ένα μίνι τουρνουά όπου θα συμμετάσχει η Ίντερ Μαϊάμι,  η Αλ Νασρ και η Αλ Χιλάλ, ενώ η παρουσίαση χρησιμοποίησε τη φράση "Last Dance", δηλαδή τελευταίος χορός και το μόνο που μένει είναι να γίνουν γνωστές και οι ακριβείς ημερομηνίες των παιχνδιών.

Να θυμίσουμε ότι στο αντίστοιχο τουρνουά το 2022, ο Λιονέλ Μέσι και ο Κριστιάνο Ρονάλντο  είχαν έρθει ξανά αντιμέτωποι, όμως το φιλικό τότε ήταν Παρί Σεν Ζερμέν εναντίον μιας επίλεκτης ενδεκάδας από τη Σαουδική Αραβία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική απόφαση Αλαφούζου για Ιωαννίδη - Πωλείται με περισσότερα από Δουβίκα - "Πρόβλημα" ο Κομποτης!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags