Facebook Pixel Ο Φερνάντο Σάντος αποθέωσε τον Κριστιάνο: "Κορυφαίος όλων των εποχών ο Ρονάλντο"
| 2024-01-30 16:43:00

Ο Φερνάντο Σάντος αποθέωσε τον Κριστιάνο: "Κορυφαίος όλων των εποχών ο Ρονάλντο"

Sportdog Team

Του έβγαλε το καπέλο ο Πορτογάλος προπονητής.

Σε μια συνέντευξη του ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας και νυν της Μπεσίκτας, Φερνάντο Σάντος, αναφέρθηκε στον Κριστιάνο Ρονάλντο και το Μουντιάλ του Κατάρ, τον οποίο είχε αφήσει στον πάγκο.

«Έχω μιλήσει ξανά για αυτό το θέμα. Καταλαβαίνω πως ο Κριστιάνο δεν ήταν χαρούμενος που ξεκίνησε από τον πάγκο σε δύο παιχνίδια στο Μουντιάλ του Κατάρ, αλλά πρέπει να πω, πως έδειξε εξαιρετικό χαρακτήρα απέναντι στην ομάδα. Όπως θα θυμάστε πανηγύρισε πολλά γκολ στη νίκη με 6-1 επί της Ελβετίας και έδωσε τον καλύτερο εαυτό του, όταν μπήκε στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν μια δύσκολη απόφαση τακτικής, ακόμα και για μένα,αλλά σκόπευα να τον επαναφέρω στην ενδεκάδα εάν προκρινόμασταν στα προημιτελικά.

Εξακολουθώ να έχω μεγάλο σεβασμό για εκείνον πέρα από το ποδόσφαιρο. Ο Ρονάλντο πλέον βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και πάλι. Παίζει και σκοράρει πολλά γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον. Είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, όμως προσωπικά είμαι επικεντρωμένος στην Μπεσίκτας όπου θα πρέπει να βάλουμε τις βάσεις για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί», ανέφερε.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags