Χαμός έχει γίνει στο Tik Tok με τον πρόεδρο του Παναιγιάλειου, Σωτήρη Μαυρονάσιο, ο οποίος φαίνεται σε βίντεο να έχει πάνω του αρκετές χιλιάδες ευρώ, αλλά οι παίκτες της ομάδας να κάνουν αποχή επειδή είναι απλήρωτοι.

Δεν έχουν πάρει ευρώ οι παίκτες!

Ο παράγοντας της ομάδας φαίνεται στο γήπεδο να μοστράρει πακέτα με 100ευρα και 50ευρα και να λέει στην κάμερα: «Ήρθα φορτωμένος». Όμως, λίγες ώρες μετά το βίντεο οι παίκτες του Παναιγιάλειου προέβησαν σε αποχή γιατί «δεν είχαν πάρει ούτε ένα ευρώ», όπως ανέφεραν σε ανακοίνωση τους.

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος το 2010 ανέλαβε πρόεδρος του ΠΑΣ Κόρινθος για έναν χρόνο, ενώ από το 2020 έως το 2022 ήταν πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακού Βόλου.

Ο Σωτήρης Μαυρονάσιος

«Βρίσκω τον τρόπο μου να έχω χρήματα»

Στο βίντεο που έγινε viral στο TikTok, ο πρόεδρος της ομάδας που αγωνίζεται στη Γ' Εθνική βρίσκεται στο γήπεδο του Λουτρακίου για να παρακολουθήσει τον Παναιγιάλειο (0-0 τελικό αποτέλεσμα) επιδεικνύει τα χρήματα του. 

Πάντως, μια εβδομάδα νωρίτερα ανέλυσε το πλάνο του για τον Παναιγιάλειο και τις φήμες πως είναι... μπατίρης:  «Κατά καιρούς υπάρχουν αυτές οι εικασίες από πολλούς. Δεν κάνουν τον εκατομμυριούχο, ούτε τον λεφτά. Είμαι ένας άνθρωπος νορμάλ. Ούτε πλούσιος είμαι. Έχω κάνει κάποιες εργασίες και έχω αποκομίσει για την οικογένειά μου ό,τι χρειάζεται. Όταν όμως πρέπει να ασχοληθώ με το ποδόσφαιρο, το έχω ξαναπεί, βρίσκω τον τρόπο μου να έχω χρήματα. Γιατί χωρίς χρήματα δεν γίνεται».

Ο Παναιγιάλειος μετά από 4 αγωνιστικές είναι στην 7η θέση με 6 βαθμούς.

@vasiiliospapafilis

Για τους απιστους Θωμαδες!

♬ πρωτότυπος ήχος - παπαφιλης βασιλειος
@vasiiliospapafilis

Ο πρόεδρος των προφητειών και των αποκαλύψεων! ♬ πρωτότυπος ήχος - παπαφιλης βασιλειος

@vasiiliospapafilis

Και στις γιορτές Σωτήρης Μαυρονασιος!

♬ πρωτότυπος ήχος - παπαφιλης βασιλειος