Facebook Pixel Αποθεώνουν Αμπντούν οι Αλγερινοί!
| 2012-03-20 23:40:00

Αποθεώνουν Αμπντούν οι Αλγερινοί!

Αποθεώνουν Αμπντούν οι Αλγερινοί!

Τα φώτα της δημοσιότητας συγκέντρωσε για μία ακόμα φορά ο Τζαμέλ Αμπντούν, λόγω του νικητήριου τέρματος που πέτυχε στο ντέρμπι των "αιωνίων". Μάλιστα ο Τύπος της Αλγερίας αφιερώνει αποθεωτικά σχόλια για τον 26χρονο μεσοεπιθετικό, τονίζοντας ότι η πόρτα της Εθνικής είναι ανοικτή για τον σκόρερ του ΟΑΚΑ.

Η γνωστή ιστοσελίδα «lebuteur.com» έκανε ειδικό αφιέρωμα στον Αμπντούν με αφορμή το όμορφο γκολ, που πέτυχε στο προχθεσινό ντέμρπι του ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό, όπως επίσης και για την ανάδειξή του σε καλύτερο παίκτη του αγώνα, έστω κι αν αυτός διακόπηκε. Παρουσιάζεται, μάλιστα, ως η μονάδα που βοηθά την ομάδα του Ολυμπιακού να φτάσει στο δεύτερο σερί πρωτάθλημα.

Όλα τα παραπάνω λοιπόν, δεν αποκλείεται να οδηγήσουν τον εκλέκτορα της Εθνικής Αλγερίας Βαχίντ Χαλίλχοτζιτς, να του ανοίξει την πόρτα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Όπως αναφέρεται στο άρθρο ο εκλέκτορας της χώρας της Βορείου Αφρικής Βαίντ Χαλίλχοτζιτς, μπορεί να του την είχε κλείσει, αλλά θα ενημερωθεί από εδώ και πέρα για τα κατορθώματα του Αμπντούν, τον οποίο ενδέχεται να τον παρακολουθήσει πιο στενά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags