Η αποστολή του Παναθηναϊκού έφτασε στην Αθήνα στις 6:30 ξημερώματα Πέμπτης, αφού η πτήση της αναχώρησε από τη Μάλαγα στις 3:00, με μία ώρα καθυστέρηση από το προγραμματισμένο.

Στα πρόσωπα των μελών της αποστολής κυριαρχούσαν η κούραση και η απογοήτευση, η πρώτη από το πολύωρο ταξίδι και την αϋπνία και η δεύτερη από το ότι η ομάδα δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στο Λα Ροσαλέντα. Η ήττα με 2-0 περιορίζει δραστικά τις ελπίδες για πρόκριση και καθιστά τη ρεβάνς του Ολυμπιακού Σταδίου πολύ δύσκολη υπόθεση.

Αρκετοί από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν κοιμήθηκαν από την υπερένταση και συζητούσαν μεταξύ τους για το ματς. Εκφράστηκαν διάφορες απόψεις γιατί το παιχνίδι δεν πήγε καλά, ωστόσο το κοινό συμπέρασμα ήταν ότι δεν υπάρχει χρόνος για να παραμείνουν άλλο στο Ανδαλουσία...

Το Σάββατο ο Παναθηναϊκός φιλοξενείται από τον Λεβαδειακό στην πρεμιέρα της Superleague και η νίκη είναι μονόδρομος. "Εάν δεν νικήσουμε, χανόμαστε" ήταν η ατάκα που ακούστηκε από παίκτη του Τριφυλλιού, ο οποίος ήθελε να καταδείξει τη σημασία της αναμέτρησης.

Αυτό που εννόησε είναι ότι ο Παναθηναϊκός αρχίζει το πρωτάθλημα με -2 βαθμούς από πέρυσι και ενδεχόμενη απώλεια θα τον αφήσει πίσω με το καλημέρα. Και η αρνητική αύρα από την ήττα από τη Μάλαγα θα πολλαπλιαστεί και θα δημιουργήσει προβλήματα σε μία νέα προσπάθεια στην ομάδα, που άρχισε μόλις πριν από δύο μήνες.

Ο Φερέιρα μίλησε με μερικούς ποδοσφαιριστές του και έχει καταλάβει τι συμβαίνει και είναι σίγουρο πως στην προπόνηση της Πέμπτης ή της Παρασκευής, θα επιχειρήσει να τους αποφορτίσει. Άλλωστε πολλοί είναι νέοι σε ηλικία και χωρίς παραστάσεις σε πρωταγωνιστικό επίπεδο, για να διαχειριστούν μία κατάσταση όπως αυτή.

Ο Παναθηναϊκός χρειάζεται τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό για να επαναφέρει τη θετική αύρα στις τάξεις του και με ηρεμία και συγκέντρωση, να παραταχθεί για το καλύτερο δυνατό την επόμενη Τρίτη 28/8 στο "Σπύρος Λούης" κόντρα στη Μάλαγα.

Πηγή: sport24.gr