Και ρισκάρουμε την πρόβλεψη αυτή όχι μόνο λόγω της μέτριας έως κακής εμφάνισης των δύο στόπερ στην Ισπανία. Εξάλλου, είναι πιθανό να βρέθηκαν σε άσχημη μέρα ή να ήταν αγχωμένοι γιατί δεν έχουν αγωνιστεί ξανά σε τέτοιο επίπεδο.

Υπάρχει κι ένας άλλος λόγος που είναι δύσκολο κάποιος από τους Βελάσκες και Πίντο να "δέσουν" με τον "Μπουμ". Είναι και οι δύο ψηλά παιδιά και αργοκίνητοι. Ακόμα και ο Γάλλος, που τα έχει φάει τα χρονάκια του, έδειχνε χθες πιο σβέλτος.

Συνήθως, λοιπόν, όταν ο ένας στόπερ, ο βασικός και ο έμπειρος εν προκειμένω, είναι το βαρύ κορμί, τότε συνήθως επιλέγεις το παρτενέρ του να είναι πιο βραχύσωμος. Άρα πιο γρήγορος και πιο τεχνίτης.

Απορούμε, δηλαδή, πώς ο δάσκαλος Φερέιρα επέλεξε να έχει δίδυμους πύργους στην άμυνα και περιμένουμε να δούμε τη χημεία μπορεί να προκύψει με τους τρεις αυτούς στόπερ φέτος στον Παναθναϊκό.

Επίσης, αναρωτιόμαστε πότε τελικά οι πράσινοι θα φτιάξουν μια αξιόπιστη άμυνα, που θα αποπνέει σιγουριά. Θάλασσα ήταν τα μετόπισθεν στο "Ροσαλέδα". Όπως θάλασσα είναι τα τελευταία χρόνια με τους ...Σαριέγκηδες και τους άλλους αμυντικούς που ήρθαν και αποδείχθηκαν πολύ λίγοι για τη δυναμική του Παναθηναϊκού.

Για μην πάμε και στα άκρα με τον Βύντρα και τον Σπυρόπουλο που είναι βασικοί για μία ακόμα χρονιά. Τα λόγια είναι περιττά. Χίλιες φορές να παίζει ο Χουχούμης με τον Μαρινάκη. Καλύτερα θα τα πάνε τα παλικαράκια.