Είναι πραγματικά σημαντικό αυτό που συνέβη τούτο το καλοκαίρι. Σε μια τόσο δύσκολη οικονομική συγκυρία για την κάθε οικογένεια, οι οπαδοί απέδειξαν ότι όλα μπορούν να τα στερηθούν, εκτός από την ομάδα τους.

Τι κι αν τόσες ΠΑΕ αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα, τι κι αν φίρμες αποχωρούν από το πρωτάθλημά μας, τι κι αν οι προβλέψεις στα πάντα είναι δυσοίωνες. Τα εισιτήρια διαρκείας φύγανε κι αυτό το καλοκαίρι! Κανονικότατα.

Κι αν για τον Ολυμπιακό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού προέρχεται από νταμπλ ενώ έχει σίγουρη συμμετοχή και στο Champions League, για τις άλλες μεγάλες ομάδες δεν ήταν αυτονόητο. Ειδικά για την ΑΕΚ, έτσι για να αναφέρουμε και μερικά παραδείγματα ομάδων.

Η Ένωση έχασε το δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρώπη, ενώ μέχρι τελευταία στιγμή ήταν αμφίβολη η συμμετοχή της στο πρωτάθλημα. Επίσης, το ρόστερ άδειασε απ’ όλους τους έμπειρους παίκτες. Κι όμως, στο κάλεσμα συσπείρωσης του Θωμά Μαύρου ανταποκρίθηκαν 9.200 άτομα!

Ο Παναθηναϊκός, το μέλλον του οποίου ήταν αβέβαιο μέχρι πριν δυο μήνες, εδώ και μερικές μέρες έσπασε το φράγμα των 10.000 εισιτηρίων!

Επίσης, στον ΠΑΟΚ ενώ αρχικά δεν υπήρχε έντονη κινητικότητα, μετά την έλευση Σαββίδη τα εισιτήρια εκτινάχθηκαν πάνω από 8.000.

Αναλογικά, το ίδιο συμβαίνει και μ’ άλλες ομάδες της Superleague.

Να, λοιπόν, που υπάρχει κι ένα φως μέσα σε τόσα σκοτάδια. Κι αυτό το φως είναι των οπαδών! Που εξακολουθούν να στηρίζουν την αγαπημένη τους ομάδα!