Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.

Το 2-0 ήταν πολύ δύσκολο να βρει απάντηση στο ΟΑΚΑ και ο μόνος τρόπος να διατηρήσει ζωντανή την ελπίδα ο Παναθηναϊκός ήταν να κρατήσει το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος να ζητήσει το γκολ ρισκάροντας μετά το 65’.

Πράγματι το μηδέν διατηρήθηκε, αλλά δυστυχώς ο Φερέιρα δεν κατάφερε να βρει τον τρόπο να κάνει τους παίκτες του παραγωγικούς και επικίνδυνους και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο πελεγκρίνι γι’ ακόμα μια φορά είχε προετοιμάσει την ομάδα του άριστα, βγάζοντας στην ουσία εκτός αγώνα τον Σισοκό και στερώντας τον Παναθηναϊκό από τον μοναδικό παίκτη που μπορούσε να κάνει τη διαφορά στην παραγωγή φάσεων.

Έτσι η Μάλαγα και δεν απειλήθηκε και διαπίστωσε ότι δεν είχε κανέναν λόγο να ιδρώσει για να πετύχει γκολ. Δίκαιη η πρόκρισή της απέναντι στους πράσινους που χρειάζονται πολλή δουλειά για να πρωταγωνιστήσουν και στο πρωτάθλημα και στο γκρουπ του Europa League.

Υ.Γ: Ο Μαυρίας ,πέραν από το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, πρέπει να αρχίσει να καταλαβαίνει τη χρησιμότητα της... πάσας και ο Χριστοδουλόπουλος χρειάζεται να βάλει πολύ μεγαλύτερη ενέργεια και απλότητα στο παιχνίδι του για να γίνει ο παίκτης που θα βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: pamesports.gr