Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του φανέρωσε τις αμυντικές αδυναμίες του που μπορεί να μη στοιχίζουν στο ελληνικο πρωτάθλημα, αλλά στην Ευρώπη τα πράγματα είναι διαφορετικά.

Οι φίλοι του Ολυμπιακού ζητούσαν επιτακτικά από τον προπονητή της ομάδος τους να βάλει τον Ιμπαγάσα αλλά δεν είμαστε σίγουροι τι θα γινόταν στο παιχνίδι αν ο Πορτογάλος δεν θωράκιζε τη μεσαία γραμμή και με τον Φουστέρ.

Η Σάλκε απέδειξε ότι όταν είχε χώρο έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Οι ερυθρόλευκοι κρατησαν τους γερμανούς σε χαμηλούς τόνους στο πρώτο ημίχρονο και με εξαίρεση το γκολ του Παπαδόπουλου, που κακώς ακυρώθηκε και την φάση του 0-1, δεν ανησύχηαν ιδιαίτερα. Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι Γερμανοί έδειξαν την αξία τους όταν αμέσως μετά την ισοφάριση, προηγήθηκαν 1-2 και έχασαν και πέναλτι.

Αντέδρασαν καταπληκτικά και πήραν τη νίκη. Τώρα ο Ολυμπιακός φαίνεται πως θα διεκδικήσει την τρίτη θέση του ομίλου εκτός αν κάνει την υπέρβαση. Αυτό που ίσως χρεωθεί στον προπονητή του είναι ότι ο Ολυμπιακός ακόμη δεν έχει αγωνιστική ταυτότητα και δεν έχει λύσει τα θέματα που υπάρχουν στην άμυνα. Επιπλέον εξέπληξε με τη χρησιμοποίηση του Μέγερι που έδειξε ανέτοιμος και κυρίως με το γεγονός ότι ενώ η Σάλκε ήταν γνωστό πως είναι καλή στα στημένα τελικά οι Πειραιώτες πιάστηκαν στον ύπνο.

Πηγή: pamesports.gr