Να με συμπαθάτε, αλλά το χειρότερο είναι το δεύτερο. Το να χάσεις από μια Γερμανική ομάδα, ακόμα κι εάν αυτή είναι η Σάλκε δεν είναι τραγικό. Το τραγικό είναι να επαναλαμβάνεις τα ίδια λάθη.

Πέρσι, ανέτοιμος ο Ολυμπιακός έχασε το Φάληρο από τη Μαρσέιγ. Ήταν μια ήττα που στο τέλος του στοίχισε τη πρόκριση στους «16». Μπορεί να βελτιώθηκε εντυπωσιακά στη συνέχεια, αλλά το λάθος είχε γίνει.

Το ίδιο λάθος έγινε κι εφέτος. Και χωρίς να υπάρχει το άλλοθι των ανύπαρκτων πέρσι επίσημων αγώνων. Όμως εδώ είναι το πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός μετέχει σ’ ένα πρωτάθλημα που κατ’ ευφημισμό, πλέον, λέγεται πρωτάθλημα. Μοιάζει περισσότερο με
«παιδική χαρά» με το πρωτάθλημα Κ-20 που διοργανώνει η Superleague κι αν συνεχιστούν τα οικονομικά προβλήματα των ομάδων μπορεί να γίνει και Κ-17!

Όταν δεν υπάρχει ανταγωνισμός δεν μπορείς να περιμένεις πολλά από μια ομάδα που θέλει να διακριθεί στην Ευρώπη. Απλά ο Ολυμπιακός για μία ακόμη χρονιά φάνηκε ανέτοιμος στις πρώτες του εξετάσεις.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι στη συνέχεια οι «ερυθρόλευκοι» θα βελτιωθούν. Θα παίξουν και καλό ποδόσφαιρο και βαθμούς από το… πουθενά θα τσιμπήσουν. Όμως η ζημιά, μπορεί, να έχει γίνει. Όπως πέρσι.

Κρίμα. Γιατί και η διαιτησία δεν το κυνήγησε και σε κάποια κρίσιμα σημεία είχε τη τύχη με το μέρος του. Θα ήταν χειρότερο εάν μετρούσε το γκολ του Κυριάκου Παπαδόπουλου ή εάν ο Χούντελαρ ευστοχούσε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του.

Κρίμα και πάλι κρίμα. Λάθος επαναλαμβανόμενο παύει να είναι λάθος. Όσο για τα άλλα, η ενδεκάδα, η αμυντική λειτουργία κι όλα τα σχετικά είναι απλά για να γίνεται κουβέντα!

Πηγή: pamesports.gr