Η ζήτηση είναι τεράστια και σύμφωνα με τον Παναγιώτη Ποικιλίδη και 10.000 εισιτήρια δεν θα ήταν αρκετά.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι γίνεται. Και πριν γίνει γνωστή η οριστική απόφαση ο κόσμος θέλει να πάρει εισιτήρια και είναι κάτι λιγότερο από 2.000. Οι σύνδεσμοι έχουν ήδη οργανώσει εκδρομές και δεν μπορείτε να καταλάβετε τι γίνεται και με τους Έλληνες της Γερμανίας. Και σαν οικοδεσπότες κατά κάποιο τρόπο θα πρέπει να πάρουν τα περισσότερα», είπε ο Παναγιώτης Ποικιλίδης στον Arena FM και καθώς με την ιδιότητα του συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του υπευθύνου για τις σχέσεις με τους συνδέσμους, είχε ταξιδέψει πριν χρόνια σε όλη την Γερμανία, γνωρίζει πολύ καλά και πόσοι είναι οι ΠΑΟΚτσήδες της Γερμανίας, αλλά και το μεγάλο πάθος τους για την ομάδα.

Η Σάλκε, που έστειλε στη Θεσσαλονίκη εκπρόσωπό της και σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να συζητήσει τις λεπτομέρειες της διάθεσης των εισιτηρίων, δίνει 1.968 εισιτήρια στον ΠΑΟΚ, τα οποία χωρίζονται ως εξής…
Είναι 948 εισιτήρια των 15,50€ και 1.020 εισιτήρια των 41.50€. Αυτά και μόνο! Υπάρχουν στην διάθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και προσκλήσεις, οι οποίες θα δοθούν αποκλειστικά και μόνο στους χορηγούς και τους κατόχους των VIP θέσεων στις σουίτες του γηπέδου της Τούμπας. Έτσι κι αλλιώς, ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος να δώσει 200 προσκλήσεις (ίδιους επιπέδου) στην Σάλκε για το δεύτερο παιχνίδι.

Στον ΠΑΟΚ προτάθηκε από την Σάλκε να δοθούν και 227 εισιτήρια των 249€ το καθένα, αλλά η τιμή θεωρήθηκε ιδιαίτερα υψηλή και η ΠΑΕ δεν δέχθηκε να τα παραλάβει.

«Ήταν ελάχιστες οι ημέρες που είχαμε στη διάθεσή μας. Είχαμε ακούσει για 3.000 εισιτήρια, αλλά τελικά είναι πολύ λιγότερα αυτά που θα πάρουμε», είπε ο κ. Ποικιλίδης και για να δείξει το μέγεθος του ενδιαφέροντος τόνισε: «Τα εισιτήρια είναι πολύ λίγα για τις ανάγκες που υπάρχουν. Το πρόβλημα είναι μεγάλο και ευχόμαστε να το ξεπεράσουμε με τον πιο εύκολο τρόπο. Και 10.000 εισιτήρια να είχαμε, είναι σίγουρο ότι θα τα δίναμε. Έγιναν προσπάθειες από την ΠΑΕ για κάτι περισσότερο, αλλά είναι μεγάλο το πρόβλημα. Θα είναι πολλοί αυτοί που θα μείνουν δυσαρεστημένοι, αλλά δεν γίνεται αλλιώς. Με μία πρόχειρη εκτίμηση που μπορώ να κάνω, την Κυριακή θα υπάρχει άποψη για την ολοκληρωμένη μετακίνηση. Περίπου 1.100 άτομα οργανωμένα θα φύγουν από την Ελλάδα».