Ο Κύπριος παράγοντας και  μέλος της ΟΥΕΦΑ, μίλησε στον ARENA FM για...

...τα επεισόδια που έχουν ως αποτέλεσμα να τιμωρούνται οι ομάδες: «Επειδή και στην Κύπρο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα μόνο όταν έρθει η στιγμή να αγωνιστείς νιώθεις την αξία τού να παίζεις σε γεμάτο γήπεδο. Δεν τους καταγγέλλουν και δεν τους τιμωρούν και αρνούμαι να πιστέψω ότι είναι μία μερίδα. Ήταν λίγοι, τώρα είναι πολλοί. Αν έχουν τα κότσια οι παράγοντες θα πρέπει να τους αποκλείσουν από τα γήπεδα γιατί μόνο έτσι θα κάνουν καλό στις ομάδες. Δεν μπορώ να δεχτώ ότι στην Ελλάδα και στην Κύπρο δεν γνωρίζουν τους ταραξίες. Πάντοτε εμείς οι Έλληνες είμαστε ασυντόνιστοι και περιμένουμε να συμβεί το κακό»

...την αντίδραση της ΟΥΕΦΑ στις ομάδες που προσφεύγουν στο CAS: «Ενοχλεί σε εισαγωγικά αλλά εφόσον έχει εξαντληθεί η διαδικασία των αθλητικών δικαστηρίων, όποιος νιώθει αδικημένος κάπου θα πρέπει να προσφύγει. Το μόνο που ξέρω είναι ότι η υπόθεση της έφεσης της Μέταλιστ στο ΚΑΣ ήταν καθορισμένη να δικαστεί αύριο. Τώρα η Μέταλιστ θα έπρεπε να το έχει κάνει από την πρώτη στιγμή και να μην περιμένει την απόφαση της ΟΥΕΦΑ»

...το αν ήταν ομόφωνη η απόφαση για τον ΠΑΟΚ: «Δύο αποφάσεις υπήρξαν. Μία ήταν του εφετείου αν θα τιμωρηθεί ή όχι η Μέταλιστ αλλά δεν έχω υπόψη αν ήταν ομόφωνη. Η άλλη απόφαση να πάρει την θέση των Ουκρανών ο ΠΑΟΚ που συμμετείχα και εγώ ήταν ομόφωνη»