Οι "πράσινοι" γυμνάστηκαν το πρωί της Δευτέρας στην Παιανία, με τον Πορτογάλο τεχνικό να μιλάει στους παίκτες του για την ανάγκη που υπάρχει να πάρουν την πρόκριση έναντι των Δανών.

«Πολύ σημαντικό ματς. Όλοι μας πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Και τώρα δουλειά», σχολίασε μεταξύ άλλων πριν από την έναρξη του προγράμματος εκγύμνασης ο Φερέιρα, που σήμερα είδε τους Ιωαννίδη και Κοτσόλη να τίθονται στη διάθεσή του, ξεπερνώντας τους τραυματισμούς τους, αντίθετα με τον Κουίνσι. Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, υπό τις οδηγίες του Βασίλη Οικονομίδη και αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικό ρυθμό στο τέλος της εβδομάδας. Λόγω του ότι έχει χάσει αρκετές προπονήσεις, εκτός αποστολής έμεινε και ο Βιτόλο.

Το "παρών" στην Παιανία έδωσε και ο Σπύρος Μαραγκός, μετά από εντολή του Φερέιρα. Ο Ζεκά ήταν ιδιαίτερα ευδιάθετος και φάνηκε να «κολλάει» κατευθείαν με τον Μπιάρσμιρ. Εκτός αποστολής έμειναν οι: Ιωαννίδης, Βιτόλο, Κουίνσι και Πλεσί. Στην 18μελή αποστολή δεν συμπεριλήφθηκε κανένας ποδοσφαιριστής από την λίστα Β’.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους: Τζόρβα, Καρνέζη, Καντέ, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σεϊταρίδη, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Νίνη, Μαρίνο, Σιμάο, Κλέιτον, Μπιάρσμιρ, Τοτσέ, Λέτο, Πετρόπουλο.