Ο Λορέν Μορόν συνεχίζει και φέτος από εκεί που σταμάτησε πέρυσι, οδηγώντας τον Άρη ψηλά. Ήδη ο Ισπανός επιθετικός μετρά 6 γκολ σε 7 ματς στη Super League, όντας… ο κύριος λόγος που η ομάδα του βρίσκεται στο -2 από την κορυφή της βαθμολογίας.

Μέχρι και σήμερα μάλιστα, το μέλλον του παρέμενε στον… αέρα, καθώς το καλοκαίρι ολοκληρωνόταν το συμβόλαιό του και θα μπορούσε από 1η Ιουανουαρίου να υπογράψει σε όποια ελληνική ομάδα ήθελε. Ο Θοδωρής Καρυπίδης ωστόσο, όπως ενημέρωσε η ΠΑΕ, με κίνηση-ματ ανέβασε την πρότασή του και έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Ισπανό για νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές για 1+2 χρόνια. Δηλαδή μέχρι το καλοκαίρι και από εκεί, άλλες δύο σεζόν (αν και κάποιοι επιμένουν για κλειστό 3ετές).

Γιατί στον Άρη πρότειναν και τελικά κατάφεραν να κλείσουν μία τέτοια συμφωνία, που σε πρώτη όψη μοιάζει κάπως περίεργη; Γιατί δεν ήθελαν με τίποτα να χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο και ήδη τους είχαν ενημερώσει πως υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι.

Ο Μορόν τσεκάρεται και από ελληνικές ομάδες, οι οποίες παρακολουθούσαν τις εξελίξεις αναφορικά με τις συζητήσεις του παίκτη με τον Άρη, εξετάζοντας το αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να τον “κλέψουν”.

Πληροφορίες αναφέρουν πως την περίπτωση Μορόν βλέπει ζεστά ο Παναθηναϊκός, ο οποίος άλλωστε αναζητά επιθετικό, μιάς και δεν έχει αξιόπιστη λύση πίσω από τον Φώτη Ιωαννίδης. Παράλληλα, υπάρχει φημολογία που συνδέει τον Ισπανό άσο και με τον ΠΑΟΚ! Ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ανάλογο πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό στην επίθεση, μιάς και ο Τσάλοφ έχει κάνει “χλιαρό” ξεκίνημα με μόλις ένα γκολ.