Όταν ο Χολέμπας ρωτήθηκε για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό είπε: «Ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα ο Ολυμπιακός. Εδώ έχω την ευκαιρία να παίξω δίπλα σε παίκτες παγκόσμιας κλάσης και τέτοιες ευκαιρίες δεν σου παρουσιάζονται κάθε μέρα».

Ο αριστερός μπακ των πρωταθλητών αναφέρθηκε στη νίκη με 6-0 επί της ΑΕΚ στην οποία σκόραρε κιόλας και έδωσε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό λέγοντας χαρακτηριστικά οτι αυτή ήταν «η μεγαλύτερη στιγμή της καριέρας μου».

Σχετικά με τα δύο παιχνίδια με τη Ντόρτμουντ: «Αυτά είναι δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια για μας. Θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη και στα δύο παιχνίδια και να πάρουμε προβάδισμα για την 3η θέση».

Ο Χολέμπας μίλησε και για την ζωή στην Ελλάδα και για το αν τον έχει επηρεάσει η οικονομική κρίση: «Η ζωή μου είναι καταπληκτική εδώ και η αλήθεια είναι οτι δεν έχω επηρεαστεί από την κρίση αλλά είναι πολύ άσχημο και σκληρό αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα και τώρα το καταλαβαίνω και το αντιλαμβάνομαι ακόμα περισσότερο».

Για τους μελλοντικούς του στόχους και για το αν πιστεύει οτι μπορεί να πάρει μεταγραφή σε ομάδα της Μπουντεσλίγκα: «Γιατί μιλάμε μόνο για Μπουντεσλίγκα; Μπορεί να υπάρξει ενδιαφέρον και από την Πρέμιερ Λιγκ».