19 γκολ ήταν ο απολογισμός των οκτώ παιχνιδιών της Τρίτης για το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου τα φαβορί είχαν τον πρώτο λόγο.

Ας τα πάρουμε όμως με την σειρά.

Στον 1ο όμιλο η Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε την πρώτη της νίκη εναντίον της Βιγιαρεάλ, με γκολ του Σέρχιο Αγκουέρο στον πρόσθετο χρόνο. Πάντως, οι "πολίτες" τα... χρειάστηκαν, καθώς βρέθηκαν πίσω στο σκορ μόλις στο 4' με γκολ του Κάνι, ωστόσο, έφτασαν στην ισοφάριση στο 43' με αυτογκόλ του Κάρλος Μαρτσένα και πέτυχαν την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις του ματς με τον Κουν Αγκουέρο. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου, Νάπολι και Μπάγερν έμειναν στο 1-1, με τους Βαυαρούς να ανοίγουν το σκορ με το... καλημέρα με τον Τόνι Κρος (2') και τους Ναπολιτάνους να φτάνουν στην ισοφάριση στο 39' με αυτογκόλ του Μπαντστούμπερ. Η Μπάγερν θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, ωστόσοο Γκόμεζ έχασε πέναλτι στο 49'.

Στον 2ο όμιλο η Ίντερ που παραπαίει στην Serie A, πέτυχε την δεύτερη της νίκη, εκτός έδρας, εναντίον της Λιλ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Πατσίνι στο 21'. Στο έταιρο ματς του ομίλου η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επικράτησε εύκολα της Τραμπζονσπορ με 3-0. Τα γκολ των Ρώσων πέτυχαν οι Ντουμπία (29', 86'), Κάουνα (76').

Στον 3ο όμιλο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στην πρώτη της νίκη απέναντι στην Οτελούλ στην Ρουμανία, με δύο εύστοχα πέναλτι του Γουέιν Ρούνεϊ (64', 90'). Κόκκινες για Βίντιτς (67') και Περεντίγια (89'). Η Μπενφίκα με την σειρά της παρέμεινε στην κορυφή του γκρουπ, πετυχαίνοντας μια ξεκούραστη νίκη επί της Βασιλείας στην Ελβετία με 2-0. Τα γκολ των "Αετών" ΄σημείωσαν οι Σέζαρ (20') και Όσκαρ Καρντόζο (75').

Τέλος, στον 4ο όμιλο η Ρεάλ είχε έναν υγιεινό περίπατο εναντίον της Λυών, την οποία... σκόρπισε με 4-0. Τα γκολ της "Βασίλισσας" πέτυχαν οι Μπενζεμά (19'), Κεντίρα (47'), Οζίλ (55') και Ράμος (81'). Από την μεριά του ο Άγιαξ νίκησε 2-0 την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ και ισοβαθμεί με την Λυών στην δεύτερη θέση του ομίλου. Τα γκολ του "Αίαντα" πέτυχαν οι Μπορίχτερ (49')και Έρικσεν (90').

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι βαθμολογιές των πρώτων τεσσάρων ομίλων:

1oς Όμιλος


Μάντσεστερ Σίτι - Βιγιαρεάλ 2-1
Νάπολι - Μπάγερν Μονάχου 1-1

Βαθμολογία

1.Μπάγερν Μονάχου 7β.
2.Νάπολι                     5
3.Μάντσεστερ Σίτι       4
4.Βιγιαρεάλ                 0

2ος Όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Τραμπζονσπόρ 3-0
Λιλ - Ίντερ 0-1

Βαθμολογία

1.Ίντερ                         6β.
2.ΤΣΣΚΑ Μόσχας      4
3.Τραμπζονσπόρ       4
4.Λιλ                             2

3ος Όμιλος

Οτελούλ Γκαλάτι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-2
Βασιλεία - Μπενφίκα 0-2

Βαθμολογία

1.Μπενφίκα                 7β.
2.Μάντσερ Γιουν.        5
3.Βασιλεία                   4
4.Οτελούλ                    0

4ος Όμιλος

Ρεάλ Μαδρίτης - Λυών 4-0
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Άγιαξ 0-2

Βαθμολογία

1.Ρεάλ Μαδρίτης        9β.
2.Άγιαξ                         4
3.Λυών                         4
4.Ντιναμό Ζάγκρεμπ   0

Δείτε όλα τα γκολ των χθεσινών αναμετρήσεων εδώ.