Με γκολ στο τέταρτο και τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ολυμπιακός νίκησε 2-1 τον Παναθηναϊκό στο Κορωπί για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος Super League Κ19, με τον νεοαποκτηθέντα Λαμίν Σιλάχ να είναι ο πρωταγωνιστής για τους Ερυθρόλευκους.

Πρόκειται για τον επιθετικό από την Γκάμπια, που πριν λίγες ημέρες υπέγραψε συμβόλαιο με τους Πειραιώτες και δεν χρειάστηκε πολύ για να σκοράρει το πρώτο του τέρμα και μάλιστα, κόντρα στον "αιώνιο" αντίπαλο.

Intime

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του έγκριτου δημοσιογράφου, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο 17χρονος επιθετικός έφτασε στην Αθήνα μαζί με τους εκπροσώπους του και υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό την Πέμπτη (3/10). Πρόκειται για μια προσθήκη που δείχνει ξεκάθαρα την πρόθεση του Ολυμπιακού να επενδύσει σε νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με προοπτικές εξέλιξης.

Η απόκτηση του Λαμίν Σιλάχ αποτελεί μέρος της στρατηγικής του Ολυμπιακού να ανακαλύψει και να αναπτύξει ταλέντα από διεθνείς αγορές, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους παίκτες να εξελιχθούν και να αποκτήσουν εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο.