Βέβαια, η ρεβάνς μέσα στο «καυτό» γήπεδο της Ντόρτμουντ δεν θα έχει καμία σχέση, όμως ο Ολυμπιακός αυτό που έπρεπε σήμερα το έκανε. Και, μάλιστα, αποδίδοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο. Κέρδισε δικαιότατα την πρωταθλήτρια Γερμανίας.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, δεν ανησύχησε ιδιαίτερα αμυντικά, αν και πάλι δεν απέφυγε τα λαθάκια του, κυρίως στο α’ μέρος. Υπήρξαν φάσεις που έμπαζε! Ακόμα, όμως, και ο Κονστάντσο ήταν σταθερός κι έκανε το καλύτερο παιχνίδι του από τότε που πήγε στο λιμάνι. Η Ντόρτμουντ δεν μπόρεσε να απειλήσει περισσότερες από δυο, τρείς φορές και όσο περνούσε η ώρα αντί να γίνεται καλύτερη, χειροτέρευε κι αποκαρδιωνόταν.

Μπροστά οι ερυθρόλευκοι πιάσανε στον ύπνο αρκετές φορές την Ντόρτμουντ και ο Βαλβέρδε κέρδισε κατά κράτος τον Κλοπ. Τόσο στα στημένα, όσο και στις αντεπιθέσεις ο Ολυμπιακός ήταν φωτιά και θα μπορούσε να βάλει κι άλλα γκολ. Ο Μακούν βοήθησε πολύ όσο έπαιξε, ο Ιμπαγάσα ήταν μαέστρος στις μπαλιές, ο Ορμπάιθ έτρεχε σαν μαραθωνοδρόμος. Βγήκαν και κάποιες καλές σέντρες, κι αυτό ήταν! Ο Μιραλάς και ο Τζιμπούρ κάνανε ό,τι ήθελαν.

Ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη φετινή του εμφάνιση σε ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό. Δεν φοβήθηκε το ματς, δεν κλείστηκε πίσω, δεν έδειξε αουτσάιντερ. Μπήκε από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο σαν φαβορί και δικαιώθηκε από την εξέλιξη του αγώνα! Το ζήτημα από εδώ και πέρα είναι να μπαίνει πιο συχνά στα ματς με τέτοιο τσαγανό κι όχι να κάνει μια καλή εμφάνιση στα τρία και τέσσερα παιχνίδια.