Οι Γερμανοί δεν είδαν με καλό μάτι την αποτυχία της Ντόρτμουντ να πάρει το "τρίποντο" και αυτό φαίνεται από τα σχόλια που έκαναν οι δημοσιογράφοι σε κορυφαία σάιτ.

Bild: "H Ντόρτμουντ του Κλοπ υπέστη ντροπιαστική χρεωκοπία στον Πειραιά. Η Ντόρτμουντ θρηνεί μετά την ήττα με 3-1 από τον Ολυμπιακό για το Champions League και έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου".

Spiegel: "Ο Ολυμπιακός την έριξε στα σχοινιά. Η Ντόρτμουντ είπε αντίο στο Τσάμπιονς Λιγκ με την ήττα στον Πειραιά με μια απογοητευτική εμφάνιση στην επανάληψη".

Derwesten: "Την ημέρα της γενικής απεργίας κατά των περικοπών σε μισθούς και συντάξεις μια μικρή πολυεθνική ομάδα στην Ελλάδα έκανε πολύ καλά τη δουλειά της. Ο Ολυμπιακός κέρδισε 3-1 τη Ντόρτμουντ και της στέρησε την ευκαιρία για πρόκριση".

Kicker: "Οι παίκτες του Κλοπ έχασαν το παιχνίδι-κλειδί. Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερο στο β' μέρος, πήρε τη νίκη και η Ντόρτμουντ ουσιαστικά είπε αντίο στη διοργάνωση. Τα πράγματα απλά δεν λειτουργούν για την Ντόρτμουντ στο Champions League. Οι Γερμανοί πρωταθλητές έχασαν και από τον Ολυμπιακό με 3-1 και περιμένει τον δεύτερο γύρο για να πάρει την πρώτη νίκη. Μετά τους πρώτους τρεις αγώνες παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας".

Sport1.de: "Ήττα για την Ντόρτμουντ στον Πειραιά. Οι Γερμανοί πρωταθλητές είναι κοντά στον αποκλεισμό. Για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων η ομάδα της Βεστφαλίας έχασε 3-1 από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις έναν βαθμό".

Ζeit.de: "Η επιστροφή της Ντόρτμουντ στο Τσάμπιονς Λιγκ μοιάζει με εφιάλτη. Ο Ολυμπιακός την αφήνει εκτός με το 3-1 στο Καραϊσκάκη".

de.eurosport: "Η πρωταθλήτρια Γερμανίας δεν... υπήρχε στην Ελλάδα και γνώρισε την ήττα 3-1 από τον Ολυμπιακό".