Μοιρασμένο ήταν το πρώτο 45λεπτο στο «Βελοντρόμ». Τόσο η Μαρσέιγ όσο και η Ιντερ είχαν μία –δυο καλές στιγμές για γκολ με τους «νερατζούρι» να φθάνουν ίσως πιο κοντά στο 1-0 μόλις στο 11' με τον Φορλάν να βλέπει τον Μανταντά να ίπταται και να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ. Και αυτά την ώρα που η Μαρσέιγ είχε την κατοχή με τις προσπάθειες των Αθπιλικουέτα και Μπραντάο να μην έχουν αποτέλεσμα.

Γκολ στο τέλος η Μαρσέιγ

Στην επανάληψη τα δεδομένα και οι ισορροπίες στο ματς δεν άλλαξαν και πολύ. Το 0-0 παρέμενε με τη Μαρσέιγ να ΄χει μία φλύαρη υπεροχή και κατοχή της μπάλας κόντρα σε μία Ιντερ που περίμενε τη μία καλή κόντρα ή στημένη φάση για απειλήσει την εστία των Μασσαλών.

Ετσι ήταν πολύ λογικό το αποτέλεσμα στο ματς να μην αλλάζει από τη στιγμή, μάλιστα, που ούτε ο γηπεδούχος, Ντιντιέ Ντεσάν έδειχνε διάθεση να ρισκάρει. Φάνηκε, μάλιστα, αυτό και στις αλλαγές των Μπραντάο και Αθπιλικουέτα. Και εκεί που όλα έδειχναν πως το 0-0 θα είναι το αποτέλεσμα του αγώνα του «Βελοντρόμ» ήρθε ο Αντρέ Αγιού στο 93' με κεφαλιά μέσα από τη μικρή περιοχή να δαμορφώσει το τελικό 1-0 και να δώσει προβάδισμα πρόκρισης στους Μασσαλούς.