Για το προφίλ της Μάλμε, τον τρόπο που αγωνίζεται και το πού μπορεί να την «χτυπήσει» ο ΠΑΟΚ, μίλησε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο, ο Έλληνας προπονητής, Αντώνης Λάππας. 

«Η Μάλμε είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να την υποτιμήσει ο ΠΑΟΚ. Μιλάμε για την καλύτερη ομάδα της Σουηδίας. Οικονομικά είναι εξαιρετικά, καθώς έχει στα ταμεία της 100 εκατ. ευρώ, ωστόσο 4-5 παίκτες της ενδέχεται να πουληθούν. Ο βασικός της στόπερ ο Κορνέλιους είναι κοντά στο να πουληθεί στην Μαρσέιγ. Ο Νανάσι είναι μεγάλο ταλέντο κάνει απρόβλεπτα πράγματα στον αγωνιστικό χώρο και υπάρχουν αρκετές ομάδες που τον εξετάζουν.  

Η Μάλμε είναι ανταγωνιστική ομάδα και έχει δύο παίκτες σε κάθε θέση και γι΄ αυτό κάνει συνεχώς ροτέισον. Ο προπονητής της αλλάζει συνεχώς την ενδεκάδα ανάλογα με τον αντίπαλο που έχει απέναντί της. Είναι δύσκολο να την διαβάσεις. Παίζει επιθετικά, έχει την κατοχή της μπάλας, είναι αποτελεσματική σε επιθετική μετάβαση και αυτή την περίοδο είναι στην καλύτερη της φόρμα. Όμως έχει αδυναμίες στα ακραία μπακ της. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να τιμωρήσει από εκεί τη σουηδική ομάδα. 

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να παίξει έξυπνα για ξεπεράσει το εμπόδιο της Μάλμε. Όλες οι μπάλες περνούν από τα πόδια του Κρίστενσεν και εκεί πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ. Η έδρα της Μάλμε θυμίζει την Τούμπα. Ο προπονητής της Μάλμε δεν έχει δουλέψει ποτέ εκτός Σουηδίας και του αρέσει να συνδυάζει το θέαμα με το αποτέλεσμα», τόνισε ο Αντώνης Λάππας.