Μπορεί στα γήπεδα της Γερμανίας να συμμετέχουν 24 ομάδες από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, αλλά μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις το βαρύτιμο τρόπαιο. Παίξε European Football Fantasy 2024 στο sportdog.gr.

Κάθε fantasy manager έχεις ένα προυπολογισμό 200 credits για να αγοράσεις 15 παίκτες και 1 προπονητή. Κάθε παίκτης παίρνει βαθμούς σύμφωνα με τα πραγματικά στατιστικά (γκολ, ασίστ, κίτρινες κάρτες κτλ), ενώ το άθροισμα των βαθμών που έχουν οι παίκτες θα καθορίσει το σκορ της ομάδας σου. Χρειάζεσαι δύο τερματοφύλακες, 5 αμυντικούς, 5 μέσους, 3 επιθετικούς και ένας προπονητής για τη fantasy ομάδα σου.

Πριν κάνεις την επιλογή της ομάδας σου θα πρέπει να ξέρεις ποιοι παίκτες εκτελούν όλα τα στημένα, ώστε να πάρεις εύκολους βαθμούς. Από κόρνερ μπορείς να πάρεις βαθμούς από ασίστ, ενώ στις εκτελέσεις πέναλτι θα προσθέτεις βαθμούς με γκολ.

Στη Γαλλία ο Κιλιάν Μπαπέ και στην Αγγλία ο Χάρι Κέιν είναι οι εκτελεστές των πέναλτι, αλλά οι δύο παίκτες είναι οι πιο ακριβοί στο European Football Fantasy 2024 με 28 και 27 credits αντίστοιχα. Αρκετά ακριβός είναι και ο εκτελεστής των στημένων φάσεων της Πορτογαλίας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο με 24 credits.

Από τις επιλογές που αξίζουν είναι σίγουρα ο Κρίστιαν Έρικσεν της Δανίας με 13.5 credits.

Μη ξεχάσεις! Κάνε τώρα εγγραφή στο European Football Fantasy 2024, φτιάξτε τη δική σου ομάδα και ζήσε ως προπονητής του Euro 2024