Το sportdog.gr σας βάζει στο παιχνίδι στο Euro 2024, όπου θα διεξαχθεί στα γήπεδα της Γερμανίας από τις 14 Ιουνίου έως τις 14 Ιουλίου.

Δημιουργήστε την ομάδα σας, προκαλέστε τους φίλους σας και κερδίστε πολύτιμα βραβεία European Football Fantasy 2024. Για να φτιάξετε την ομάδα σας, έχετε 200 credits για να αγοράσετε 2 τερματοφύλακες, 5 αμυντικούς, 5 μέσους, 3 επιθετικούς και 1 προπονητή! Μπορείτε να δημιουργήστε τα δικά σας πρωταθλήματα Fantasy με τους φίλους σας για να γίνετε ο πρωταθλητής Fantasy!

Ακόμα και αν δεν προλάβατε να φτιάξετε την ομάδα σας την 1η αγωνιστική, δεν είναι αργά. Μπείτε και εγγραφείτε τώρα για να συμμετάσχετε στο fantasy παιχνίδι από τη 2η αγωνιστική και θα λάβετε βαθμούς για να μην είστε αρκετά πίσω στη βαθμολογία...

Το παιχνίδι

Πώς παίζεται το Euro 24 Fantasy Football

1. Έως 3 ομάδες: Έχεις 200 μονάδες για τη δημιουργία κάθε ομάδας με 15 παίκτες και 1 προπονητή.

2. Δημιουργία ομάδας χωρίς περιορισμούς: μπορείς να επιλέξεις οποιονδήποτε παίκτη (εντός προϋπολογισμού) ακόμα κι αν έχει ήδη επιλεγεί από άλλους χρήστες.

3. Ιδιωτικά πρωταθλήματα: οι ομάδες σου συμμετέχουν αυτόματα στο Γενικό Πρωτάθλημα έναντι όλων των χρηστών του παιχνιδιού, αλλά μπορείς επίσης να δημιουργήσεις ιδιωτικά πρωταθλήματα (με λειτουργία γενικής κατάταξης ή λειτουργία 1 εναντίον 1) για να προκαλέσεις τους φίλους σου.

4. Σκορ: οι παίκτες παίρνουν ένα σκορ βασισμένο εξ ολοκλήρου σε προηγμένα στατιστικά που λαμβάνονται από τους πραγματικούς αγώνες. 

5. Αρχηγός και Πάγκος: ο αρχηγός διπλασιάζει το σκορ του, ενώ οι παίκτες που κάθονται στον πάγκο στο τέλος της αγωνιστικής παίρνουν 0 πόντους

6. Πρόγραμμα: κάθε αγωνιστική χωρίζεται σε γύρους, οι οποίοι ισοδυναμούν με τον αριθμό των αγώνων που παίζονται σε μία ημέρα. Μεταξύ ενός γύρου και του επόμενου μπορείς να αλλάξεις σχηματισμό, αρχηγό και να κάνεις αλλαγές από τον πάγκο. 

7. Αλλαγές γηπέδου-πάγκου: κατά τη διάρκεια μιας αγωνιστικής μπορείς να κάνεις αλλαγή παίκτη που είναι βασικός με κάποιον στον πάγκο, αλλαγή σχηματισμού και αρχηγού. 

8. Μεταγραφές: στο τέλος κάθε αγωνιστικής μπορείς να πουλήσεις και να αγοράσεις παίκτες για να βελτιώσεις την ομάδα σου.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr