Μπορεί στα γήπεδα της Γερμανίας να συμμετέχουν 24 ομάδες από τις 14 Ιουνίου μέχρι τις 14 Ιουλίου, αλλά μπορείς και εσύ να διεκδικήσεις το βαρύτιμο τρόπαιο. Παίξε European Football Fantasy 2024 στο sportdog.gr.

Η 1η αγωνιστική ολοκληρώθηκε και αμέσως ξεκινά η 2η. Όσοι έχετε φτιάξει ήδη την ομάδα σας έχετε το δικαίωμα για 5 αλλαγές (μαζί με τον προπονητή), αλλά μέχρι τις 16:00 που αρχίζει το Κροατία - Αλβανία.

Ο Ιταλός, Αλεσάντρο Μπαστόνι ήταν ο... MVP της 1ης αγωνιστικής του European Football Fantasy 2024, καθώς συγκέντρωσε 49,8 πόντους και δεύτερος έρχεται ο Ντάνι Καρβαχάλ της Εθνικής Ισπανίας με 47,4 πόντους. Άλλωστε, οι δύο αμυντικοί βρήκαν δίχτυα και... απογείωσαν τη βαθμολογία τους.

Από την επιθετική γραμμή ξεχώρισε ο Κόντι Γκάκπο της Εθνικής Ολλανδίας με 38,9 βαθμούς και στη μεσσαία γραμμή ο Ιταλός, Νίκολο Μπαρέλα με 45,4 πόντους.

Φυσικά, κάτω από την εστία κορυφαίος ήταν ο Ουνάι Σιμόν της Ισπανίας (37,7 πόντους) που απέκρουσε και πέναλτι. Κάντε τις αλλαγές σας τώρα...

Προλαβαίνεις και τώρα!

Δημιουργήστε την ομάδα σας, προκαλέστε τους φίλους σας και κερδίστε πολύτιμα βραβεία European Football Fantasy 2024. Για να φτιάξετε την ομάδα σας, έχετε 200 credits για να αγοράσετε 2 τερματοφύλακες, 5 αμυντικούς, 5 μέσους, 3 επιθετικούς και 1 προπονητή! Μπορείτε να δημιουργήστε τα δικά σας πρωταθλήματα Fantasy με τους φίλους σας για να γίνετε ο πρωταθλητής Fantasy!

Ακόμα και αν δεν προλάβατε να φτιάξετε την ομάδα σας την 1η αγωνιστική, δεν είναι αργά. Μπείτε και εγγραφείτε τώρα για να συμμετάσχετε στο fantasy παιχνίδι από τη 2η αγωνιστική και θα λάβετε βαθμούς για να μην είστε αρκετά πίσω στη βαθμολογία...