Τα νέα έρχονται μετά τον αποκλεισμό της Σερβίας στην πρώτη της εμφάνιση σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Ο Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας της Σερβίας, διαπληκτίστηκε με έναν οπαδό σε μπαρ στο Μόναχο, την ημέρα της άδειας που έδωσε ο προπονητής στην ομάδα πριν από τον αγώνα με τη Δανία.

Στη συνέχεια ο τερματοφύλακας πήγε στο Μόναχο, σε ένα μέρος όπου σύχναζαν Σέρβοι και όπου συνήθως παίζουν Σέρβοι μουσικοί.

Εντοπίστηκε από οπαδούς της εθνικής ομάδας, αμφισβήτησαν την παρουσία του Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, λέγοντάς του ότι έπρεπε να βρίσκεται στο ξενοδοχείο της ομάδας.

"Τι κάνεις εδώ; Πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και να μην πίνεις!", είπε ένας φίλαθλος, σύμφωνα με τη σερβική εφημερίδα Telegraf. Κάτι που δεν άρεσε στον παίκτη, πήγε προς το μέρος του και τον χτύπησε, προκαλώντας τεράστιο χάος. Ο ιδιοκτήτης του μπαρ, ωστόσο, έδωσε μια διαφορετική εκδοχή στο δημοσίευμα.

Η καχυποψία των Σέρβων δημοσιογράφων προέκυψε όταν ο προπονητής, Ντράγκαν Στοίκοβιτς, είπε κατά την άφιξή του στη χώρα, μετά τον αποκλεισμό:

«Καταστροφή είναι όταν κάποιος σε κερδίζει με 7-0. Όταν μεθάς σε μπαρ στο Μόναχο και στο Άουγκσμπουργκ και όταν μαλώνεις στη προπόνηση... αυτά είναι πράγματα που πρέπει να τα δούμε γιατί τα επηρεάζουν».

Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε σε τι αναφερόταν, ηρέμησε τα νερά, αρνούμενος οποιοδήποτε περιστατικό.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr