Έγινε το πρόσωπο των ημερών ο Λαμίν Γιαμάλ στο Εuro 2024 ύστερα από την γκολάρα που έβαλε στη νίκη της Ισπανίας επί της Γαλλίας, με τον πατέρα του 16χρονου άσου να αποθεώνει το γιο του.

Μάλιστα, δεν δίστασε σε δηλώσεις του -με βάση και τη φωτογραφία που έχει αποκαλυφθεί και που δείχνει τον Γιαμάλ μωρό μαζί με τον Λιονέλ Μέσι- να πει ότι ο νεαρός εξτρέμ της Μπαρτσελόνα… έχρισε ο ίδιος τον Μέσι παικταρά και δεν έγινε το αντίθετο!

«Ζω αυτά που κάνει όπως κάθε άλλος, με χαρά και αγάπη για την Ισπανία. Είμαι περήφανος για όλα τα παιδιά. Κατάλαβα πως ο γιος μου θα γίνει σταρ από την πρώτη στιγμή, με το που γεννήθηκε. Κάθε πατέρας θέλει το καλύτερο για τον γιο του και του εύχομαι τα καλύτερα στη ζωή του. Ελπίζω να πάρουν το Euro και να γίνουμε όλοι μαζί πρωταθλητές.

Αυτή η φωτογραφία είναι μια ακόμα από τις τρελές συμπτώσεις της ζωής. Ίσως όμως τελικά, ο γιος μου να ήταν αυτός που ευλόγησε τον Μέσι και όχι το αντίθετο. Για μένα είναι ο καλύτερος στα πάντα. Στο ποδόσφαιρο, στην αγάπη, ως άτομο. Στα πάντα. Είναι μια ευλογία από τον Θεό», είπε ο πατέρας του Γιαμάλ, που προφανώς το… παράκανε.