Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος το καλοκαίρι αποτέλεσε ένα από τα πιο… hot ονόματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα, ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, αλλά όχι για τον Παναθηναϊκό στον οποίο «μεγάλωσε» ποδοσφαιρικά.

Ο Έλληνας άσος έκανε τη μεγάλη έκπληξη και υπέγραψε στον «αιώνιο» αντίπαλο, κίνηση που προκάλεσε τρομερές αντιδράσεις. Ο ταλαντούχος χαφ πάντως δεν πτοήθηκε, ξεκίνησε πολύ δυναμικά στη σεζόν, έπαιξε αρκετά και πέτυχε κρίσιμα γκολ, ωστόσο ένας τραυματισμός το τελευταίο διάστημα τον έχει αφήσει εκτός δράσης.

Ο Αλεξανδρόπουλος επέστρεψε στα τελευταία παιχνίδια στις αποστολές, όμως δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και πλέον είναι άγνωστο αν θα παραμείνει στο Λιμάνι, καθώς ο δανεισμός του από τη Σπόρτινγκ ολοκληρώνεται και έχει ρήτρα στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Ο νεαρός άσος πάντως δεν θέλει να φύγει, καθώς έχει βρει τον έρωτα στο πλευρά της αγαπημένης του Πέμη Σαταράκη, η οποία βρέθηκε στην OPAP Arena και γιόρτασε μαζί του την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr