Θα κόψει τα μαλλιά του ο Τάκης Τσουκαλάς; Το έκανε ήδη; Η εκπομπή της Παρασκευής θα μας λύσει την απορία για το τι έχει συμβεί. Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το Conference League και μένει να δούμε τι θα κάνει ο Τάκης με το μαλλί του.

Ο Τάκης Τσουκαλάς είχε πει: «Αν πάρουμε όλες τις ευρωπαϊκές κούπες θα κουρευτώ γουλί Live». Τελικά δεν ήρθαν όλες, οπότε φάνηκε να τη γλιτώνει. Θα ισχύσει όμως αυτό; Διότι, σε άλλη εκπομπή είπε πάλι πως αν έρθει το ευρωπαϊκό τότε «δεν το γλιτώνω το κούρεμα μάγκες».

Πάντως μια φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν πρέπει αν είναι αληθινή. Ο Τάκης Τσουκαλάς είναι κουρεμένος γουλί σε αυτή, αλλά μάλλον είναι προϊόν photoshop.

Η εκπομπή της Παρασκευής στο Youtube θα μας λύσει την απορία. Θα τα κόψει τα μαλλιά ή όχι; Και αν ναι, θα το κάνει Live;

Πηγή: Sportime.gr

Το αποκάλυψε πρώτη φορά ο Τάκης Τσουκαλάς - Το "Aντε Γεια" ξεκίνησε από έναν Παναθηναϊκό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τάκης Τσουκαλάς έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να γίνει, με τον δικό του τρόπο που πολλές φορές ξεπερνάει τα όρια, ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης.

Είναι οργανωμένος οπαδός του Ολυμπιακού και εκπομπή με τίτλο «Άντε γεια!» που παρουσιάζει, έχει ως κύριο θέμα τον σχολιασμό για διάφορα αθλήματα στα οποία αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, με έμφαση στο ποδόσφαιρο. Αρχικά η εκπομπή έκανε πρεμιέρα το 1999 με την ονομασία «Θύρα 7» και έπαιζε στο TV Magic του Σωκράτη Κόκκαλη, ενώ τώρα αφού πέρασε από διάφορα κανάλια, μεταδίδεται μόνο στο youtube.

Ο Τσουκαλάς λοιπόν, καλεσμένος σε κυπριακό σόου, αποκάλυψε πώς ξεκίνησε η περίφημη πλέον φράση «Άντε Γεια», η οποία ακούστηκε στην πρώτη του εκπομπή, για έναν Παναθηναϊκό!

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr