Η ομάδα του Ντικ Άντβοκαατ επιβλήθηκε με 7-0 την κατά μία κατηγορία πιο αδύναμη αντίπαλο, παρότι παρατάχθηκε με αρκετούς αναπληρωματικούς. Ντένι Άβντιτς και Φερνάντο Λιούις ξεχώρησαν, πετυχαίνοντας από 2 γκολ έκαστος.

Η σύνθεση της Άλκμααρ (4-3-3): Αλβαράδο, Ράινεν (89' Γκούντελι), Γκουβελέου (69' Φαν Όφερεϊμ), Βούιτενς (69' Φίρχεφερ), Χαπς, Χένρικσεν, Όβερτουμ, Ελμ, Λιούις, Άβντιτς, Μπέργκουις

Σαχτιόρ - Ίρτις 2-0

Μετά από μία σειρά ανεπιτυχών αποτελεσμάτων στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, Σαχτιόρ έφτασε σε μία σπουδαία νίκη, αφού ανέτρεψε το εις βάρος της 1-0 του πρώτου ημιτελικού του κυπέλλου κόντρα στην Ίρτις και θα προσπαθήσει να σώσει τη χρονιά με ένα κύπελλο. Ο Αντρέι Φινοντσένκο ισοφάρισε το σκορ του πρώτου αγώνα στο 38' και ο Αλεκσάνταρ Σίμτσεβιτς στο 84' διαμόρφωσε σκορ πρόκρισης για τους απερχόμενους πρωταθλητές Καζακστάν.

Η σύνθεση της Σαχτιόρ (4-4-2): Μόκιν, Σίμτσεβιτς, Ποριβάεφ, Βασίλιεβιτς, Μάλι, Γκαζαριάν, Μπαϊζάνοφ (90' Ταράσοφ), Βίτσιους, Μουρταζάεφ (90+2' Ζολσόριν), Ζένκοβιτς, Φινοντσένκο (90+3' Νταραμπάεφ)