Ο Ιβάν Σαββίδης έφθασε τελευταίος στο αεροδρόμιο Μακεδονία για να αναχωρήσει και το αεροπλάνο. Μαζί του σε αυτό το ταξίδι και η σύζυγός του που πολλές φορές παρακολουθεί αγώνες του ΠΑΟΚ.


Από πλευράς παραγόντων οι κ.κ. Βρύζας, Ποικιλίδης είναι μαζί με την αποστολή της ομάδας. 

Μαζί με τον Ιβάν Σαββίδη είναι εδώ στο Ισραήλ και η Μαρία Γκοντσάρεβα.

Κέφια είχε και έχει ο Κώστας Κατσουράνης που δεν σταματάει να πειράζει τους πάντες. Και σε αυτή την πτήση μάλιστα επέλεξε μερικά Ελληνικά τραγούδια τα οποία άκουγε η γαλαρία. 

Σε διάφορα πηγαδάκια ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ φαίνονταν αισιόδοξος ότι κάποια στιγμή θα αλλάξει αυτή η κατάσταση που επικρατεί στα κέντρα των αποφάσεων και ειδικά στην λίγκα.

Συνεχώς μαζί οι Στοχ- Νέτσιντ που έχουν την ευκαιρία να μιλάνε στην γλώσσα τους. Ο Στοχ μιλάει και σχετικά καλά τα Αγγλικά, ενώ ο Νέτσιντ το αποφεύγει.

Τα ονόματα των Κουκουλάκη – Τριτσώνη και λιγότερο του Παπά είναι εκείνα που συζητιούνται περισσότερο και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ όσον αφορά τον αυριανό ορισμό διαιτητή για το ντέρμπι της Κυριακής.

Η Χάιφα βρίσκεται στο Βόρειο Ισραήλ στους πρόποδες του όρους Κάρμηλου. Είναι η μεγαλύτερη πόλη στο Βόρειο Ισραήλ και η τρίτη σε πληθυσμό στην χώρα με 290000 κατοίκους. Είναι βιομηχανική πόλη και φυσικά το κυριότερο λιμάνι του Ισραήλ με υπερσύγχρονες λιμενικές εγκαταστάσεις. Είναι επίσης έδρα του Ινστιτούτου τεχνολογίας του Ισραήλ.

Στις 17:00 μιλάει ο Στέφενς, στις 18:00 θα γίνει η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ και λίγο αργότερα είναι η σειρά της Μακάμπι.

Πηγή: paok24.com