Να πάρει τη γυναίκα που αγαπά και να πάει να παρακολουθήσει μια ταινία. Κάτι άλλο βρε αδερφέ, εκτός αυτού του άθλιου ποδοσφαιρικού θεάματος που παρουσίασε, ο πιο αντιτουριστικός ΠΑΟΚ της σεζόν.

Δεν είμαι σε θέση να προβλέψω πόσο σημαντική θα είναι η σωματική κόπωση που θα έχει συσσωρευτεί την Κυριακή το βράδυ στους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, όταν θα μπαίνουν στο "Καραϊσκάκης" για τη σέντρα του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό. Και αναφέρομαι κυρίως στην σωματική κόπωση που θα έχει προκύψει από τα αεροπορικά ταξίδια, τις διαδρομές με το πούλμαν και το γεγονός ότι βρίσκονται επί μέρες "στο δρόμο", αλλάζοντας ξενοδοχεία. Διότι η σωματική κόπωση από το παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι Χάιφα, δεν πρέπει να είναι και τόσο μεγάλη...

Ο ΠΑΟΚ με σαφές (και μοναδικό) σχέδιο να διεκπεραιώσει "αναίμακτα" για την εστία του το ματς, έμοιαζε να είναι σταματημένος, ακίνδυνος και βαρετός. Δεν κράτησε τη μπάλα με σκοπό να "φτιάξει", δεν ανέβασε ποτέ τα μπακ, δεν γέμισε ποτέ με χαφ την αντίπαλη περιοχή, δεν προσπάθησε ούτε καν στα περισσότερα στημένα να γεμίσει το μισό του γηπέδου του αντιπάλου με δικούς του ποδοσφαιριστές. Δεν έτρεξε πιέζοντας, δεν έτρεξε κυνηγώντας κανέναν, δεν είδα να ξοδεύει πολλά καύσιμα. Δεν έβγαλε προσωπικότητα, δεν πήρε ρίσκα, δεν έδωσε ποτέ την εντύπωση ότι στοχεύει σε κάτι παραπάνω από το "όλα μηδέν".

Καμιά φορά, αυτό που επιδιώκεις το κατακτάς (ή το... παθαίνεις). Ελπίζω να αποδειχθεί χρήσιμο αυτό που πήρε ο ΠΑΟΚ στο Ισραήλ, στην οικονομία της εξέλιξης της σεζόν, τόσο στην Ευρώπη, όσο και την Κυριακή πρώτα και κυρίως απέναντι στον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν αυτού του είδους η... κυνικότητα ωφελεί μια ομάδα να πάρει το μίνιμουμ από ένα παιχνίδι, δίχως να "χάσει" σημαντικά πράγματα. Ξέρω πάντως ότι δεν ωφελεί καθόλου όσους την παρακολουθούν και την στηρίζουν να αυξήσουν το βαθμό εμπιστοσύνης τους απέναντί της.

Πηγή: fatgames.gr